Всяко малко дете обича да играе на открито. Играта навън

...
Всяко малко дете обича да играе на открито. Играта навън
Коментари Харесай

Тротинетка за всяко дете – как да изберем

Всяко малко дете обича да играе навън. Играта на открито е значима за вярното развиване на децата. От това зависи вярното физическо развиване на бебето. Движението значи и по-добро физическо положение и нравствен комфорт.

Има доста благоприятни условия за интензивно потребление на времето навън. Карането на тротинетка е освен увлекателно, само че и носи доста изгоди за развиването на дребното дете. Тя обезпечава деен метод за игра, само че би трябвало да сме наясно, че тя не е единствено играчка, само че и спортно съоръжение. Само вярно селекциониран модел ще подсигурява сигурността на детето и насладата от използването.
За благополучие, на пазара се оферират доста типове тротинетки, което разрешава на всеки родител да избере транспортно средство, уместно за своето малко дете.

Какви са изгодите

Тротинетките са извънредно известни измежду децата. Не единствено можете да се насладите на играта на открито, само че има преимущества и резултати от упражненията, които естествено можете да получите от играта със скутер.
Има три огромни - Подпомага развиването на двигателните нерви и салдото и подкрепя развиването в ранното детство.

1. Развитие на двигателните нерви
Тротинетките са бързи даже за деца, тъй че управлението на тялото при нейното потребление води до развиване на двигателните нерви.
Освен това продължителната игра със скутер изразходва доста сила и можете да развиете съществена физическа мощ, до момента в който се забавлявате.

2. Чувство за баланс
С тротинетка с две колела е мъчно да се резервира равновесие първоначално и детето се усеща несигурно, само че последователно развива възприятието си за баланс. Също по този начин се счита, че свикването със скутера улеснява след това карането на велосипед.

3. Подпомага здравословния напредък и развиване в ранна детска възраст
Активната игра посредством придвижване на тялото от ранна възраст доста способства за здравословния напредък и развиване в ранна детска възраст. През последните години прекараното от децата време пред електронни устройства се усилва, а времето, прекарано в игра на открито, има наклонност да понижава. Тротинетката дава благоприятни условия за дейна игра на открито и е инструмент за поддържане на мотивацията, е ефикасен метод за непрестанно придобиване на умения и дейни привички.



Как да изберем тротинетка за деца

Тъй като това е играчка за деца, които порастват бързо, е належащо да изберете способ, който включва няколко точки.

1. Изберете по брой колела
Първото нещо, което би трябвало да имате поради при избора на тротинетка е какъв брой колела има.
Повечето модели са разграничени на видове с 2 колела с 1 предно колело и 1 задно колело или видове с 3 колела с 2 предни колела и 1 задно колело. Има и вид 4 колела. Разбира се, 2 колела и 3 колела дават друго чувство за непоклатимост, тъй че е значимо да се съобразите с възрастта и двигателните умения на детето при избора.
Като цяло тротинетките с 3 колела се продават за възрасти 2 и 3 години, а видовете с 2 колела се продават за възрасти 6 и 7 години.
Тъй като има огромни самостоятелни двигателни разлики при децата, добра концепция е първо да се стартира с триколесен вид и по-късно да се премине към двуколесен.

2. Изберете по-лек и портативен модел
Тъй като това ще бъде инструмент, употребен от деца, значимо е да се избере олекотен модел тротинетка, който може елементарно да се употребява от деца на възраст до 3 години. Има ултра леки модели с тегло под 2 кг посредством потребление на леки алуминиеви материали. Препоръчваме ви да изберете нещо, което е допустимо най-лесно и за преместване.
Има типове, които могат да се съхраняват плътно посредством прегъване на дръжката, и типове, които могат да се смъкват от дръжката. Много модели имат и колан за по-удобно преместване.

3. Размер
Тротинетките се характеризират с това, че могат да се употребяват от необятен кръг хора, от към 3 години до такива за възрастни. Децата порастват доста бързо, тъй че определеният от вас размер ще варира сред 3-годишно и 5-годишно дете.
Някои модели ви разрешават да измененията височината на дръжката на 3 или 4 степени, до момента в който други не. Някои са идеални единствено за деца, а други могат да се употребяват до 90 кг. Изберете този вид, който дава отговор на възрастта и размера на вашето дете.

4. Спирачка
Има два съществени вида спирачки за детски скутери: ръчни и крачни. На пазара има доста типове крачни спирачки, само че в случай че стъпите върху калника, можете да задържите задното колело и да спрете.

5. Дизайн
Някои тротинетки имат спомагателни резултати, като LED светлините на колелата. Ефектът на светещото колело наподобява ужасно и сигурно ще се хареса на децата. Също по този начин, разнообразието от цветове и аксесоари ще направи удоволствието от карането на тротинетката двойно.


От каква възраст може да се кара тротинетка?

Няма ясно предписание за това на какъв брой години можете да карате скутер. В доста случаи обаче целевата възраст е заложена за продукта, тъй че не забравяйте да я ревизирате, когато купувате.
Типовете с 3 и 4 колела са доста постоянни и могат да се карат от към 3-годишна възраст. При някои модели децата могат да карат и от към 2-годишна възраст.
Може да се каже, че двуколката е подобаваща за каране от към 6 годишна възраст.
Избора би трябвало да е съгласно скоростта на напредък и двигателните умения на вашето дете.
И не на последно място-не забравяйте да оборудвате детето с каска и протектори, с цел да си прекарате ужасно със фамилията си. Малките деца, когато се забавляват не могат да видят заобикалящата ги среда, което усилва заплахата, тъй че се предлага потреблението на тротинетката да става под наблюдението на възрастен.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР