Всяко лято започваме да се вълнуваме, защото знаем, че пускането

...
Всяко лято започваме да се вълнуваме, защото знаем, че пускането
Коментари Харесай

Какво ново ни готви FIFA 21

Всяко лято започваме да се вълнуваме, тъй като знаем, че стартирането на новата версия на FIFA е на няколко седмици разстояние.
 EA, FIFA 21, LaLiga и договорката, която е реализирана с играта за испанските тимове
Ще има ли испански тимове във FIFA 21

Какво се случва

Тази година обаче ще би трябвало да изчакаме малко повече, тъй като FIFA 21 ще бъде пусната в продажба чак през октомври.

Докато чакаме търпеливо, EA Sports, компанията разработчик, взеха решение да споделят с какви нововъведения ще може да се похвали играта.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от EA SPORTS FIFA (@easportsfifa) на Юли 25, 2020 в 8:04 PDT

В специфичен филмов откъс, отдаден на новия геймплей, виждаме, че дрибълът ще бъде изкаран на ново равнище. Играчите ще дриблират доста по-пъргаво от до момента. Това най-добре ще си проличава при играчи като Бернардо Силва, които имат отлични индикатори в това отношение.

С няколко бързи придвижвания ще можем да предотвратим опцията топката да бъде избита от краката на играча ни.

Сблъсъците сред играчите на терена също ще са пипнати, като задачата е да бъде комплициран завършек на нереалните премятания и пози, които сме привикнали да виждаме. Сега играчите ще могат да прескачат тези, които по една или друга причина са на земята - стига да имат опцията и времето да го създадат.

Във FIFA 21 ще можем да направляваме с огромна акуратност позицията на състезател, който не е с топката, само че желаеме да взаимодействаме с него. А не както до момента - просто да го накараме да изтича зад отбраната.

Блокираните от бранителите удари също ще бъдат по-реалистични. Във FIFA 21 ще бъде добавена и нова степен на компликация - Competitor Mode . Тя действително ще бъде най-високата степен на компликация и ще затрудни даже най-опитните играчи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР