Всяко лято футболните фенове следят с интерес трансферния прозорец. Е,

...
Всяко лято футболните фенове следят с интерес трансферния прозорец. Е,
Коментари Харесай

TBI Bank назначи нов шеф на „Бизнес банкиране“

Всяко лято футболните почитатели наблюдават с интерес трансферния прозорец. Е, лятото на 2020 година не наподобява на останалите (но на какво ли въобще приличаше до момента тази година?!) и клубовете по този начин и не съумяха да ни изненадат. Така че, ако ви липсва огромен трансфер в Реал Мадрид, можем да ви представим този в тима на TBI Bank.

Хинко Хинев се причислява към TBI Bank като началник отдел „ Бизнес банкиране “ за България. Той ще се концентрира върху издигането на кредитните артикули на банката за дребни и междинни предприятия (МСП) на последващо равнище.

Зад гърба си Хинко има опита на 15 сполучливи години в UniCredit Group, където на предходната си позиция е бил шеф на отдел в Център интернационалните клиенти на банката, отговарящ за потребителския портфейл от интернационалните корпоративни клиенти.

„ Радвам се да се причисля към едно семейство от всеотдайни интернационалните специалисти - споделя Хинко. Впечатлен съм доста от работата, която сътрудниците от TBI Bank са свършили през последните няколко години и ще се веселя да допринеса за растежа на компанията в бъдеще. Досега постоянно съм работил в тясно съдействие с крайните клиенти и това, което в действителност има значение, е тяхното задоволство. Нямам самообладание да развия този метод на работа и към нашите бизнес клиенти ”.

„ Вярвам, че предходният опит и експертиза на Хинко ще допринесат доста за развиването на бизнеса в сходство с нашата тактика. Неговата пристрастеност и възторг ще оказват помощ за цифровизацията на нашите услуги в България и доста се веселя да го посрещна в нашия екип “, споделя Флорентина Мирча, основен шеф „ Бизнес банкиране “ на TBI Bank. “.

Хинко има магистърска степен по корпоративни финанси от Варненския стопански университет, а в свободното си време се любува на лов на риба и планински туризъм.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР