Всяко лято 13-годишният Николас, цар на войната, и опасният инат

...
Всяко лято 13-годишният Николас, цар на войната, и опасният инат
Коментари Харесай

Излиза ново издание на Островът от Александър Секулов

Всяко лято 13-годишният Николас, цар на войната, и рисковият дебелоглав Алекс, на осем години, прекарват ваканцията си на дребен гръцки остров. Там живее техният добър другар, албанчето Армандо – цар на мира. Неочаквано на острова идват техни връстници за интернационален курс по подводно гмуркане.
Между двете групи стартира безмилостно съревнование. Истинска борба. Не единствено кой да владее загадъчната канара в морето, само че и за сърцето на една кралица с присмехулни очи. Всяко дете е единствено против всички, а всички – дружно против рисковата стихия.
Докато момчетата не схванат със сърцата си, че любовта е единствено едно щастливо корабокрушение, в което се молиш да не те открият.
Александър Секулов е създател на романите „ Колекционер на любовни фрази “, „ Малката светица и портокалите “, „ Господ слиза в Атина “, „ Гравьор на сънища “, и „ Скитникът и синовете “. Издал е поетичните книги „ Карти и географии “, „ Възхитително и леко “, „ Море на живите “, „ Хроники и химни “. Драматург е на Драматичен спектакъл – Пловдив, отличен с премия „ Аскеер “ за драматургия за пиесата „ Няма ток за електрическия стол “ и „ Дебелянов и ангелите “.
Носител на националните награди за лирика „ Христо Фотев “, „ Николай Кънчев “, „ Перото “, „ Иван Николов “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР