Всяко кътче по света е известно с натурален продукт, който

...
Всяко кътче по света е известно с натурален продукт, който
Коментари Харесай

6 съвета за красота от всяко кътче на света

Всяко кътче по света е известно с естествен артикул, който спомага за поддържане на естествената хубост на. Тайните предписания с него се предават от потомство на потомство, а посредством туристите са се " преселили " и в доста други краища на света. Желателно е по-често да си припомняме тези обичайни способи. Първо, тъй като са най-качественото нещо, което можат да получат нашите кожа и коса, и второ – тъй като въобще не са скъпи. Кои са те?

Тайланд

Всеки, който се връща от тази прелестна земя, споделя, че океанът е извънредно подъл към косата, тъй като я изсушава толкоз, че тя се сплита на един огромен възел. Местните обаче имат лек и той е. То е богато на лауринова киселина, която има антимикробни свойства, а те от своя страна са доста потребни за скалпа. Маслото съдържа и мастни киселини, които спомагат за хидратирана и мощна коса. Единственото изискване е, че когато се ползва, косата би трябвало да бъде суха. 

За ежедневна приложимост се поставят 15 капки разтопено кокосово масло в бутилка със спрей с вода. Разклаща се хубаво и по-късно се впръсква по дължината на косата. Този разтвор е изключително подобаващ, в случай че тя е изложена на слънце или постоянно посещавате басейни и море. 



Коста Рика

Там се организира един от дребното в света екологични музикални фестивали. Именно по време на него има място, на което всички хора намазват телата си със синя глина. Това се практикува и от локалните поданици, тъй като глината е антисептик, средство срещу комари и ексфолиант. Днес се употребява основно за премахване на мъртви кафези от кожата и лечение на акне. Употребява се и при детоксикация на кожата. 



Калифорния

В региона на Темекула, Калифорния, маслото от гроздови семена е натурален артикул от винопроизводството. То е с високо наличие на Омега 6 мастни киселини, а също по този начин съдържа и витамин Е. Втрито с лек масаж в кожата, то оказва помощ за битката със свободните радикали и надълбоко подхранва кожата. Някои хора го смесват със захар, с цел да си създадат съвършения скраб за тяло. 



Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР