Всяко име е прекрасно и е най-подходящото за човека, който

...
Всяко име е прекрасно и е най-подходящото за човека, който
Коментари Харесай

5 женски имена, които отблъскват мъжете

Всяко име е прелестно и е най-подходящото за индивида, който го носи. То основава избрана аура към нас и ни служи гордо и правилно цялостен живот. Ето за какво не трябва да жигосваме някое има като хубаво или неприятно, написа уеб сайтът Edna.bg.

Но съгласно предания има някои женски имена, които дават на своите притежателки избрани качества, които някои мъже биха сметнали за отблъскващи.

Дали това е по този начин - не можем да бъдем сигурни! Все отново през днешния ден ви представяме кои са тези женски имена, за които се счита, че носят по-малко шанс в любовта на своите притежателки и за какво това е по този начин:

Агнес - Смята се, че дамите с това име са свръх прочувствени и палят доста бързо, а характерът им е много огнен и избухлив. Те имат чести промени в настроението и работят прекомерно непринудено. Няма да е елементарно за един мъж да се схваща с такава дама.

Евгения - Жените с това име са прекомерно взискателни и строги към половинката си. Те желаят да командват във всяка една обстановка и не обичат да губят контрола, което може да докара до доста проблеми, в случай че и другия сътрудник е контролиращ. Жените с това име обичат да слагат мъжете към себе си на тествания, преди да решат дали си костват.

Мая - Смята се, че дамите с това име имат спорен темперамент. Те в никакъв случай няма да се опитат да се трансформират или да създадат компромис в името на връзката си, а в противен случай, ще имат вяра сляпо, че индивидът или ги обича такива, каквито са, или няма смисъл да бъдат дружно. В допълнение към това, дамите с това име са и много ревностни.

Анастасия - Жените с това име имат малко променлив темперамент и постоянно се оставят да нъдат завладени от страсти, а не от рационални мисли. Доста капризни са и изискват съвсем безчовечен качества от индивида до себе си. Трудно е да се угоди на дамите с това име, което може да подразни колегата им.

Людмила - дамите, които носят това име, постоянно имат проблем с контрола. Те желаят да са прави непременно, да печелят всеки спор, нещата постоянно да стават съгласно техните разбирания и проекти. Действат прибързано и преждевременно, не обичат да споделят мислите и проектите си с половинката, което не е хубаво.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР