Всяко едно правителство трябва да бъде готово да подаде оставка,

...
Всяко едно правителство трябва да бъде готово да подаде оставка,
Коментари Харесай

Джамбазки: Всяко едно правителство трябва да бъде готово да подаде оставка

Всяко едно държавно управление би трябвало да бъде готово да подаде оставка, в случай че има съображение за това. Това съобщи в ефира на Нова телевизия зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки  Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ Вътрешна македонска революционна организация – във веъзка с митингите у нас. Той видя като дълг на държавното управление да одобри "концепцията против циганизацията ". Джамбазки не пожела да разяснява дали прокуратурата е станала политически състезател, тъй като министърът на правораздаването не е основен прокурор, както е в Съединени американски щати.

"Коментарите във връзка с правосъдната власт не са работа на политици, аз по тази причина се възпирам ", разясни зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация, обаче видя проблем в ареста на Нено Димов и попита по какъв начин той носи отговорност за язовир "Студена ", а не районното министерство. "Трябва да питаме този, който е ремонтирал язовира, а не екоминистерството ", счита още той. Припомняме, че Димов беше от квотата на "Обединени патриоти ".

Джамбазки: Радев се пробва да оглави митинга, желае да е министър председател

Защо в този момент посегнахте на студения запас? Сега му пристигна времето, в този момент ГЕРБ разбра, че Движение за права и свободи е отровен рак, сподели Джамбазки. Политическият компромис ще изчезне, даде своята позиция зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация за какво не може да има взаимни отстъпки с избрани неща.

На въпрос дали от ГЕРБ питат за нещо "Обединени патриоти ", отговорът беше, че диалог се води.

"Голяма част от протестиращите меко казано не харесват Бойко Борисов и опитът му да им се хареса е политическа неточност ", счита Джамбазки. И добави, че изразните средства от записите на Бойко Борисов са неприемливи, както и повдигна въпроса с какви хора се обкръжава министър председателят, с цел да изтичат такива записи.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР