Всяко едно правителство трябва да бъде готово да подаде оставка,

...
Всяко едно правителство трябва да бъде готово да подаде оставка,
Коментари Харесай

Джамбазки не коментира прокуратурата, защото главният прокурор не е правосъден министър

Всяко едно държавно управление би трябвало да бъде готово да подаде оставка, в случай че има съображение за това. Така зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки разяснява тематиката с митингите и видя като дълг на държавното управление да одобри " концепцията против циганизацията ".
Същевременно Джамбазки не пожела да разяснява дали прокуратурата е станала политически състезател, тъй като министърът на правораздаването не е основен прокурор, както е в Съединени американски щати. " Коментарите във връзка с правосъдната власт не са работа на политици, аз по тази причина се възпирам ", разясни зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация, обаче видя проблем в ареста на Нено Димов и попита по какъв начин той носи отговорност за язовир " Студена ", а не районното министерство. Припомняме, че Димов беше от квотата на " Обединени патриоти ".
Защо в този момент посегнахте на студения запас? Сега му пристигна времето, в този момент ГЕРБ разбра, че Движение за права и свободи е отровен рак, сподели Джамбазки. Политическият компромис ще изчезне, даде своята позиция зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация за какво не може да има взаимни отстъпки с избрани неща.
На въпрос дали от ГЕРБ питат за нещо " Обединени патриоти ", отговорът беше, че диалог се води. Питането на Нова телевизия пристигна откакто беше припомнено от медията по какъв начин Валери Симеонов самичък си споделил пред медиите, че схванал за признатите оставки на Владислав Горанов, Младен Маринов и Емил Караниколов. Голяма част от протестиращите меко казано не харесват Бойко Борисов и опитът му да им се хареса е политическа неточност, счита Джамбазки. И добави, че изразните средства от записите на Бойко Борисов са неприемливи, както и повдигна въпроса с какви хора се обкръжава министър председателят, с цел да изтичат такива записи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР