Всяко дете мечтае да отиде на лагер. Очаквах всичко най-прекрасно,

...
Всяко дете мечтае да отиде на лагер. Очаквах всичко най-прекрасно,
Коментари Харесай

Певицата Йоана Плати 530 Лв За Лагер На Детето Си В Гърция, Оказа Се Същински Кошмар!

" Всяко дете мечтае да отиде на лагер. Очаквах всичко най-прекрасно, той да се върне още по-щастлив. Първото нещо беше, че би трябвало да приготвим чаршафи и тоалетна хартия за децата за седмица. Първоначално знаехме, че са по 8 деца в стая, по-късно се разбра, че са по 12 ", изясни Йоана Захариева.

Първоначално тя не обръща внимание на недоволствата от мръсотията и неприятната храна, само че позвъняванията от сина ѝ зачестяват. Проблемът е, че е трябвало самичък да почиства тоалетната и банята, посочи разочарованата майка.

" Не виждам проблем на никое място. Децата в 5-и клас са леко капризни и при всяко малко разлюляване на желанията им звънят на родителите. Тази компания за трети път организира състезателен лагер с възпитаници от 119-о учебно заведение. Това дете най-вероятно е разочаровано от някои дребни неща, а останалите 50 индивида са мощно задоволени ", разяснява шефът на 119 СУ Диян Стаматов.

Той е върнал парите за лагера на Йоана Захариева, а уредникът го е уверил, че средствата ще бъдат възобновени по сметката на учебното заведение.

В студиото на " България заран " Стаматов акцентира, че изискванията във въпросния лагер са леко скаутски и от децата се чака присъединяване в най-различни интензивности. Спортните действия са непрекъснати и се приказва единствено на британски език.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР