Всяко човешко тяло е уникално само по себе си, но

...
Всяко човешко тяло е уникално само по себе си, но
Коментари Харесай

Какво значение носи символът хикс върху човешката длан

Всяко човешко тяло е неповторимо единствено по себе си, само че има някои редки белези, които ни свързват или пък ни отличават още повече от другите.

Днес ще ви представим няколко забавни следи по човешкото тяло, които имат още по-интересно значение.

Да имаш X на дланта си
Хората, които четат по дланите, могат да предскажат бъдещето ни. Всъщност гледането на ръка е известно още от древността, като даже е известно, че Александър Велики е бил мощно заинтересован от хиромантията и е вземал значими решения въз основа на предсказания на линиите на дланите му. Твърди се, че той е бил измежду дребното хора, които имат буквата X на дланта си.

Оказва се, че единствено 3% от популацията по света има този знак на ръката, като изследване, направено от университета в Москва демонстрира по какъв начин тъкмо буквата Х се свързва със ориста му. Тези хора са родени водачи и имат невероятни умения. Те елементарно простят, само че мъчно не помнят. Адаптират се бързо и имат огромен шанс.

Дълъг палмарен мускул
Този мускул е завещание от нашите прародители, които се катерели по дърветата. За да ревизирате дали го имате, поставете ръката си с дланта нагоре върху равна повърхнина. Докоснете дребното пръстче и палеца си и леко ги повдигнете.

Ако виждате изпъкнало сухожилие на китката си, вие имате дълъг палмарен мускул. Не се тормозете в случай че нямате – той е ненужен при актуалния метод на живот на хората.

"Златна кръв "
Тя не е златна в дословния смисъл на думата, само че има едно неповторимо свойство: съдържа антигени. Свойствата на тази специфична кръв са открити през 1961 година и до момента са известни към 40 индивида с такава кръв. 9 от тях са необикновено скъпи донори, тъй като тяхната кръв е подобаваща за всеки реципиент.

Прочетете още:

Какво съставлява амулетът със синьо око и защо служи

Имате ли ангелска линия на ръката и какво значи тя?

Какво разкриват линиите върху китката за същността ни?
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР