Всякакви сценарии са възможно, когато става въпрос за романтична връзка.

...
Всякакви сценарии са възможно, когато става въпрос за романтична връзка.
Коментари Харесай

Изстивате ли към партньора си?

Всякакви сюжети са допустимо, когато става въпрос за сантиментална връзка. Любовните връзки са комплицирани и триумфът им се дължи на доста фактори и предпочитание от двете страни.

Ако поставяте под въпрос любовта си към своя сътрудник, това е знак, че е време да помислите над своя вътрешен свят и връзката си. Само по този метод ще може да вземете вярното решение – дали да спасите връзката си или да я прекратите. Няколко знака демонстрират, че към този момент изстивате към колегата си:
Вие се дистанцирате
Дистанцията не всеки път оказва помощ, изключително в случай че чувствате, че се пробвате да се дистанцирате прочувствено, физически и(ли) душевен от половинката си. Това може да бъде сигнал, че изпитвате компликация да бъдете в тази връзка.
Пазите страстите и потребностите си за себе си
В течение на времето и неналичието на добра връзка и умения за разрешаване на спорове, някой от сътрудниците или и двамата могат да стартират да се затварят себе си. Да не споделят своите потребности и страсти, тъй като са привикнали, че сходно деяние ще докара до отрицателна реакция от страна на техния сътрудник. Така че, в случай че преди вашата половинка е бил разтуха за вас, а сега не желаете да му споделяте нищо за себе си – това е още един знак.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР