Всякакви провокации трябва да се избягват, заяви говорител на върховния

...
Всякакви провокации трябва да се избягват, заяви говорител на върховния
Коментари Харесай

ЕС отново призовава за сдържаност към Иран

Всякакви провокации би трябвало да се заобикалят, съобщи представител на висшия представител на Европейски Съюз по външната политика и сигурността Федерика Могерини във връзка заканите на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп против Техеран.

Регионът няма потребност от нови мотиви за дестабилизация, уточни представителят. Всички старания би трябвало да бъдат ориентирани към намаляване на напрежението, добави той, представен от Българска телеграфна агенция.

Няма да разясня обособен туит, добави представителят във връзка опасността на Тръмп, че " Ако Иран желае да се бие, това ще бъде формалният завършек на Иран ". Говорителят напомни апела на Могерини към допустимо най-голяма въздържаност от всички, както и да се заобикалят дейности, които могат да допринесат за повишение на напрежението в района. /
Полезна ли ви беше тази публикация? Ще се радваме, в случай че подкрепите електронното издание Mediapool.bg, с цел да може и отсега нататък да разчитате на самостоятелна, професионална и почтена осведомително - аналитична медия.
Подкрепете ни Абонирайте се
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР