Всякакви призиви от общ характер с нищо не помагат, преговорите

...
Всякакви призиви от общ характер с нищо не помагат, преговорите
Коментари Харесай

Премиерът: Преговорите за Шенген изискват деликатност и аргументи, за да приключат по правилния начин

Всякакви апели от общ темперамент с нищо не оказват помощ, договарянията за Шенген изискват тактичност, успокоение и причини, които да бъдат чути и от другата страна. Така министър-председателят Николай Денков разяснява апела на президента Румен Радев към държавното управление да подсигурява пълноценното приемане на страната в Шенген до края на годината.Относно желанията на президента да сезира Конституционния съд за измененията в главния закон, Денков съобщи, че президентът е заинтригувана страна във връзка с служебното държавно управление и показват неговите пристрастия. Премиерът направи коментара си след срещата в Министерски съвет, отдадена надемографската политика.

" Необходимо е успокоение, с цел да могат договарянията за приемането ни в Шенген да приключат по верния метод ", съобщи Николай Денков.

" Решението на Нидерландия да даде " зелена светлина " за участието на България в Шенген слага страната ни в по-добра позиция в договарянията с Австрия ", уточни още той.

Президентът е заинтригувана страна във връзка с измененията в Конституцията, по този начин министър председателят разяснява думите на президента от сутринта, че ръководещите „ изнасилват ” Конституцията.

Правителството се ангажира да трансформира тактиките за демографско развиване на България в съответни проекти със периоди и бюджети, добави ощепремиерът.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР