Всякакви динамики могат да повлияят на решението на мъжа да

...
Всякакви динамики могат да повлияят на решението на мъжа да
Коментари Харесай

Защо мъжът ви изневерява?

Всякакви динамичности могат да повлияят на решението на мъжа да изневери. Като цяло обаче изборът му за машинация се дефинира от един или повече от следните фактори:
1. Незрялост
Ако той няма доста опит в обвързващи връзки или в случай че не схваща изцяло, че дейностите му неизбежно ще имат последствия като пострадване, той може да счита, че е добре да се включи в полови завършения. Може да мисли за своя ангажимент към моногамията като яке, което може да облече или съблече, както му харесва, според от събитията.
2. Съпътстващи проблеми
Той може да има непрестанен проблем с алкохола и / или опиатите, които засягат вземането на решения, което води до страдание за полови решения. Или може би той има проблем като половата взаимозависимост, което значи, че той натрапчиво се ангажира със полови мечти и държания като метод да изтръгне и да избегне живота.
3. Несигурност
Може да се усеща като че ли е прекомерно остарял (или прекомерно млад), незадоволително хубав, незадоволително богат, незадоволително интелигентен и така нататък (Удивително количество мъжки измами е обвързвано, най-малко частично, с рецесия в средата на живота.) За да укрепи своето отразяващо его, той търси валидация от дами, разнообразни от половинката си, употребявайки тази секстракурикулна искра на интерес, с цел да се почувства мечтана, мечтана и почтена.
4. Липса на обществена поддръжка за мъже
 Пет аргументи за какво мъжът изневерява Пет аргументи за какво мъжът изневерява
Жените най-често изневеряват, когато не получават задоволително внимание от мъжа до себе си. Тогава те намират разтуха и самопризнание в прегръд...
Той може би е подценил потребността си от поддържащи другарства с други мъже, очаквайки обществените и прочувствените му потребности да бъдат задоволени напълно от неговия важен различен. И когато тя неизбежно се проваля в това обвързване, той търси осъществяване на друго място.
5. Злоупотреба с детството
Той може да реагира или латентно да реагира на неразрешена детска контузия - занемаряване, прочувствено принуждение, физическо принуждение, полово принуждение и други В такива случаи раните в детството му са основали проблеми с привързаността и интимността, които го вършат некадърен или не желае да напълно се ангажирайте с един човек. Той може също да употребява вълнението и разсейването на половата невярност като метод за самоуспокояване на болката от тези остарели, незараснали рани.
6. Егоизъм
Възможно е главното му внимание да е единствено за себе си и за себе си. Следователно той може да лъже и да пази секрети без скрупули и страдание, стига да му обезпечи това, което желае. Възможно е в никакъв случай да не е възнамерявал да бъде моногамен. Вместо да вижда обета си за моногамия като жертва, направена за и за връзката си, той го преглежда като нещо, което би трябвало да се заобикаля и да се работи.
 3 сигурни метода да схванеш, че ти изневерява 3 сигурни метода да схванеш, че ти изневерява
Много дами имат подозрения, че половинката им кръшка, само че не могат да го потвърдят. Силната женска вътрешен глас обаче в никакъв случай не бърка. Ето по какъв начин д...
7. Уникалност
Той може да се усеща друг и заслужаващ нещо особено, което другите мъже не биха могли да имат. Обичайните правила просто не важат за него, тъй че той е свободен да се възнаграждава отвън главната си връзка, когато пожелае.
8. Неограничен подтик
Той може в никакъв случай да не е мислил за машинация, до момента в който ненадейно не се появи опция. Тогава, без даже да се замисли какво може да направи изневярата за връзката му, той се заема с това.
За множеството мъже нито един фактор не води до решението за машинация. И от време на време аргументите за невярност на човек се развиват с смяната на житейските му условия. Независимо от същинските му аргументи за машинация, той не трябваше да го прави. Винаги има други варианти: терапия на двойката, голф, искреност и почтеност с сътрудник и работа за възстановяване на връзката или разлъка или бракоразвод. Човек постоянно има избор, който не включва унижение и евентуално разрушение на неговата целокупност и живота, който той и неговият важен различен са основали. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР