Всякаква скандалност у нас е като добър ден, стига просто

...
Всякаква скандалност у нас е като добър ден, стига просто
Коментари Харесай

Зрители правят секс за 200 лв. по време на концерт на Иво Димчев

Всякаква скандалност у нас е като " добър ден ", стига просто на някого да му хрумне. И както нормално се случва - тя е реалност с всички пикантни детайлности, а неин основател този път е екстравагантния артист Иво Димчев, който трансформира неотдавнашен собствен концерт в столичен клуб в секс история.

Идеята почитатели да имитират, че правят секс по време на осъществяванията, в действителност било част от концепцията на концерта под надпис " БеГе раз два три ", който актьорът представя в няколко родни градове през март и април.

Двама от феновете имат опция да изкарат по 200 лева за 3 минути, в случай че чисто голи се преструват, че вършат секс, до момента в който Иво пее.

Тази сцена Димчев заема от неговия театър P Project от 2012 година, в който той заплаща на хора от публиката да правят разнообразни перформативни задания: да пишат лирика, да танцуват хип-хоп, да пишат рецензии, да се целуват, да се преструват че вършат секс и така нататък Така незабавно се намерили млада жена и млад мъж, които да имитират, че правят секс.

Спектакълът " БеГераз два три "  е неразрешен за лица под 18 година, както може да се досетите. В някои от песните Иво отхвърля да пее, в случай че няма най-малкото трима индивида, които да си вършат селфи видеа с него, което е отпратка към доста известния му в чужбина " Селфи концерт ", написа " Телеграф ".

Освен определени шлагери като " Баница ", " Водка ", " Леден дъжд ", " Пушкин ", " Момина свиня ", " Старост несрета ", " Еротик остарял ", " Шкембе супа "  и други, в " БеГе раз два три "  има определени фрагменти и от едни от ярките и провокативни спектакли на Иво Димчев - Som Faves, " Лили Хендел ", P Project, Facebok theatre, I-cure, Selfie concert, In Hell with Jesus други

Всички тях Димчев показва по фестивали из целия свят през последните 15 години. В сборното шоу, което е на български език, са включени и определени текстове от не по-малко скандалната му книга " Лирика и Педератуси ". В това шоу хората би трябвало да гласоподават с повдигане на ръка въпросните алтернативи, които Иво насочва към тях. Като да вземем за пример, да изберат с кого да вършат секс - с Путин или с Далай Лама. Да се преродят в лъв, орел или сляпа сибирска продажница. Еякулат в дупето или еякулат в устата?

Кое е по-добре - да си благополучен, богат или талантлив? По-добре да си сърдит или уединен? Кое е по-добре, да умреш във война или да умреш от коронавирус? Биха ли трансформирали за положително ДНК-то на новороденото си бебе? Богат в Русия или прочут в Китай?

На 24 март Иво Димчев ще показа шоуто в Пловдив, а ден по-късно в Дупница. На 2 април още веднъж е в София, а на 11 и 12 април надлежно във Варна и Бургас.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР