Всяка зодия си има репертоар и сме свикнали да чуваме

...
Всяка зодия си има репертоар и сме свикнали да чуваме
Коментари Харесай

Да се посмеем: За какво мрънкат 12-те зодии

Всяка зодия си има репертоар и сме привикнали да чуваме едно и също от нея. За какво мрънка всяка една от зодиите, може да видите тук:

Овен  - за страната, за политиците, за безработицата. Овните могат с дни да ви приказват за несправедливостите в страната и по какъв начин не си е работа да се живее тук.

Телец  - че няма обич... Вечната тематика на Телците е, че същинска обич няма. Говорят за самотата, за това по какъв начин се оправят сами и по какъв начин нямат потребност от човек до себе си. Мрънкат и постоянно за това, че са... гладни.

Близнаци  - за външния си тип. Колко са напълняли, по какъв начин им трябват нови облекла, че би трябвало да стартират да вървят на фитнес и всевъзможни такива суетни неща, които са по специалността на Близнаците.

Рак  - какъв брой пари отиват за извършване на покупки, за дома. Как заплатата не стига, какъв брой разноски имат и по какъв начин да се живее с тия пари в тая страна. Раците са си пестеливци и не очаквайте да ви почерпят.

Лъв  - по какъв начин се държат всички, какъв брой са невъзпитани, по какъв начин никой не желае да поема отговорност. Като цяло Лъвовете имат за мъчителна тематика по-младите от тях и постоянно се възмущават от държанието им.

Дева  - ще ви опищят главата за дупките по пътищата, за това какъв брой костват налозите на колите и по какъв начин може всеки да има по две коли. Къде да паркират, каква е тази лудница...

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР