Всяка зодия притежава определени характерни черти. Често благодарение на тях

...
Всяка зодия притежава определени характерни черти. Често благодарение на тях
Коментари Харесай

Двойките от зодиака, които имат шанс за дълга и пълноценна връзка

Всяка зодия има избрани присъщи черти. Често с помощта на тях попадаме на верния човек, а различен път – не, написа каналът във vbox7. Ето и кои са зодиакалните знаци, които имат най-голяма съгласуемост и късмет за дълга и пълноценна връзка:

Риби и Телец

Земята и водата са детайли, които се съчетават повече от сполучливо. Нежната, прочувствена същина на Рибите уголемяват светогледа на Телеца, а той в подмяна внася във връзката възприятие за сигурност .

Везни и Овен

И двете зодии са обществено дейни, съжителството им е изпълнено с благополучие и сигурност . Тази двойка постоянно е душата на компанията и към нея никой не остава безучастен на всяко празненство.

Овен и Близнаци

Тези зодии имат цялостна интелектуална и физическа съгласуемост . Също като детайлите им, огън и въздух, те са мощно подвластни един от различен и могат да работят дружно за реализиране на общите им цели в живота.

Скорпион и Рак

Изключително буйна двойка . Скорпионът и Ракът са изцяло отдадени един на различен, тяхната отдаденост на връзката и стремежът към дълбоки усеща и фамилиарност са взаимни. Понякога обаче прекаляват с възприятието за владеене.
 обич iStock/Getty Images
Стрелец и Лъв

Гореща двойка! Двете зодии са с огромен авантюристичен дух и когато се съберат дружно, става пожар.

Дева и Водолей

Противоположностите се притеглят и при конфликтът сред тях прехвърчат искри. Девата е плебей на теорията и аналитичното мислене, до момента в който Водолеят търси любовта и заниманията. И макар тези разлики никой от двата знака не се пробва да промени колегата си.

Козирог и Телец

Най-продуктивната зодиакална двойка. Козирогът и Телецът имат максимален късмет за основаване на дълготрайна пълноценна връзка . Тяхното мото е: „ Бъди началник. Намери си началник. Създай империя. “

Риби и Скорпион

Под завивките двете зодии си пасват изцяло. Ако не друго, то най-малко поради химията сред тях си костват всевъзможни взаимни отстъпки.

Близнаци и Дева

Поток от интелектуални оргазми. Тайната на съвършената им съгласуемост е дълбоката пълноценна връзка. Двете зодии има огромен капацитет за основаване на дълготрайна връзка между тях, стига да приказват непрекъснато за възприятията си.

Овен и Козирог

Това е съвършена композиция сред два буйни и практични знака . Манията за надзор на Козирога, съчетана с буйния характер на Овена ги прави двойка-мечта!
 двойка iStock/Getty Images
Телец и Скорпион

Още един добър образец за съвместимостта сред земята и въздуха . Тази двойка може по едно и също време да поддържа здрави връзки и да резервира личностната независимост. Плюс огромна доза обич и пристрастеност!

Близнаци и Везни

Отново образец за двойка с добра интелектуална съгласуемост . Близнаците имат по-спокойна и нерешителна натура, до момента в който Везните от време на време губят надзор. Но когато двете зодии се съберат, взаимоотношенията им са повече от сполучливи.

Овен и Стрелец

Ударна доза сила! Тези два огнени знака не стопират да разпалват огъня между тях и сред тях непрекъснато прехвърчат искри.
 двойка iStock/Getty Images
Риби и Рак

Огромна пристрастеност и същинска, изпепеляваща обич ! Ракът е огромен романтик по душа, а Рибите имат дълбока прочувствена същина.

Дева и Телец

Телецът надълбоко цени любовта на Девата и в никакъв случай няма да го остави.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР