Всяка зодия освен положителни качества си има и грехове и

...
Всяка зодия освен положителни качества си има и грехове и
Коментари Харесай

Най-отвратителните пороци на зодите

Всяка зодия с изключение на позитивни качества си има и грехове и пороци. И всяка се отличава с най-малко една преобладаваща негативна линия Овен – Егоизмът

Смята се, че Овенът е детето на зодиака и като такова постоянно желае внимание, да се случва това, което то каже и в случай че не стане, да тропа с крайник и да наскърбява. Но по-интересното е, че съвсем всички представители на тази зодия се считат за извънредно великодушни и подготвени да оказват помощ на всеки в неволя. Всъщност те го вършат единствено, когато сами решат и то, с цел да вдъхнат на нуждаещия се възприятие за признателност и удивление.

Телец – Инатът

Както ти се усмихва и кима с глава, по този начин си прави тъкмо, каквото си е решил. Това е Телецът! Реши ли да направи нещо напук, просто няма по какъв начин да го спреш. Най-лошо тази му линия се отразява в връзката с околните. Телецът просто не приема нищо, което е друго от неговата философия и неговото виждане. Макар от време на време да е прав, просто методът, по който се запъва и отблъсква мнението на другите, супер доста нервира.

Близнаци – Двуличието

Ако питате който и да е Близнак, постоянно ще ви каже, че избира да споделя истината в очите, без да му пука дали от нея боли. А това е тъкмо противоположното на лицемерие. Какво се получава на процедура, обаче? Приказливите Близнаци през днешния ден се държат като най-хубавите ви другари. Но на следващия ден могат да бъдат такива и на най-големия ви зложелател. И даже да му се жалват, какъв брой доста сте ги подвели за него.

Рак – Готовността за машинация

Гледате ги кротки и добрички. Мили и състрадателни. Обаче Раците държат ужасно доста на своята сигурност. И в нейно име биха ви забили нож в гърба, като спри, та гледай! Освен това могат да вземат нещо от вас без грам желание да ви го върнат. Това не е кражба, в случай че е взето от другар, нали по този начин?! Често и послъгват или, в случай че питате тях, „ просто прикриват някои неща “, в случай че това им е преференциално.

Лъв – Нарцисизмът

Лъвовете по никакъв метод не могат да одобряват рецензия. Те постоянно са най-умните, най-можещите, най-логичните. А останалите са някакви си там невежи, дето нищо не схващат. Освен това държат да се отнасят с тях като с ВИП персони. Каже ли им се, обаче, че са нарцисисти, незабавно ще ви засипят с доводи, че в действителност са най-толерантните и скромни хора на света.

Дева – Лъжата

Ако Дева ви каже „ добър ден “, погледнете през прозореца дали в действителност е ярко. Представителите на тази зодия в действителност постоянно послъгват, изключително, в случай че би трябвало да се изкарат като нещо супер особено. Ще си съчинят история като от филм, само че в същото време ще я изкарат доста достоверна. Най-често лъжат за финансовото си положение или достиженията си. Ако пък бъдат хванати, незабавно ще ви дадат необикновено логически аргумент за какво са го създали. Който аргумент, има голям риск още веднъж да е неистина.

Везните – Леността

Ако преди малко сте почнали някакъв план с Везна, несъмнено си мислите, че е най-енергичният и чевръст човек на света. Ще си приказваме отново след две седмици! Защото, както са отдадени и окуражени, по този начин ще захвърлят всичко, когато минимум го очаквате. Освен това откровено избират да си лежат в леглото и да гледат телевизия, вместо да работят или учат. Могат да изкарат по този начин месеци! Просто това са хора, които непрекъснато би трябвало да бъдат ръчкани, с цел да работят.

Скорпионът – Похотта

Жената Скорпион – един подобен почтен взор, само че в мислите си, към този момент ти е раздрала облеклата. А мъжете от тази зодия… ами те просто не могат без секс! Скорпионите рядко остават правилни, да не кажем, че въртят по няколко любовници. Но пък в същото време с това, биха вдигнали скандал до небесата, в случай че формалната им половинка даде мотив за ревнивост.

Стрелецът – Непостоянството

На думи споделят, че ще създадат надали не чудеса за ден, само че единствено след няколко часа ядосано декларират, че нещо или някой ги попречват. Или пък се вършат на разсеяни и въобще не повдигат тематиката. В любовта са същите. Казват си, че са срещнали идеалният сътрудник и ще създадат всичко, с цел да го задържат, само че напълно скоро стопират да поемат каквито и да било начинания във връзката си. А след това изрично ще заявят, че виновността не е във тях.

Козирогът – Манията за великолепие

Все по-високо към върха и от ден на ден пари в джоба. Козирозите са способни да предадат правилен другар, в случай че това ще им донесе по-висок пост. А в същото време с това настояват, че са най-хубавите другари и постоянно ще бъдат. Ако в обкръжението ви има представител на тази зодия, постоянно си имайте едно мислено. Той ще задоволи първо личните си потребности, ще гледа да прибере множеството пари за себе си, а най-после ще ви подлага на критика, че сами сте си отговорни, щом нещо не ви изнася.

Водолеят – Повърхностността

Ако Водолей ви каже, че ви обича, не бързайте да се радвате. Защото дефиницията му за обич може да се припокрива с привързаността към обичаната му детска играчка. Ангажираността на тази зодия е по-скоро вербална, в сравнение с прочувствена. Повечето Водолеи ще ви бият шута при първите признаци на проблеми и ще търсят избавление в своята автономия.

Рибите – Пристрастяването

Особено към опиати и алкохол. Рибите просто обичат да живеят в друга действителност и надлежно се пристрастяват към всичко, което може да ги води там. Когато са по-малки този им недостатък към момента не е развъртян. Затова им е нужна доста дисциплинираност, с цел да не ги повлече надолу, когато пораснат. Даже има една наклонност, че колкото по-възрастна е Рибата, толкоз по-склонна е да протяга ръка към опиати и алкохол.

Източник: beu.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР