Всяка зодия има своя мисия на Земята, твърдят специалистите. Разберете

...
Всяка зодия има своя мисия на Земята, твърдят специалистите. Разберете
Коментари Харесай

Разберете! Каква е вашата мисия на Земята според зодията?

Всяка зодия има своя задача на Земята, настояват експертите. Разберете каква е вашата?
Овен
Роден да демонстрира храброст и смелост, той е постоянно отпред при задания, които изискват подвиг. Лошото при него е, че може да прекали с упоритостта и арогантността си. Тогава от водач се трансформира в деспот. За да извърши добре своята задача, би трябвало да се владее. Така ще реализира безчет триумфи.

 
Телец
Неговата цел в живота е да трансформира концепциите си в действителност. Стъпва на здрава основа, практик и познавач е на човешките достолепия. Единственият му минус е, че може да се възгордее от творенията си. Много държи на материалните неща. Би било добре да знае и да помни, че те са краткотрайни, както и индивидът...

 
Близнаци
Контактни и жизнерадостни, родени да търсят истината и да контактуват с хората чрез думите. Непостоянни са и от време на време злоупотребяват с умеенето си да омайват. Ако съумеят да употребяват и насочат вярно интелигентността си и безупречната си памет, ще извървят един превъзходен житейски път.

 
 Рак
Дошъл е на земята с желанието да сплоти дома и фамилията. Закрилник на майчинството и на сърдечните взаимоотношения сред хората. Единственият му минус е, че е прекомерно прочувствен. Трудно му е да се освободи от възприятието за благосъстоятелност и от ревността. Трябва да се уравновеси и да победи проблемите от прочувствен темперамент.

 
Лъв
Неговата задача е да е водач - да управлява с чест и достолепие, да направлява хората, да бъде превъзходен образец за подражателство. Но, в случай че се самозабрави, е изцяло допустимо да се препъне в личното си достолепие, нарцисизъм и суетност. Ако успее да ги преодолее, ще реализира огромни триумфи и ще бъде благополучен.

 

 
Дева
Идва, с цел да служи като образец за принципност и продуктивност за човешкия жанр. Цени чистотата на възприятията. Недостатъкът й е, че е прекомерно взискателна и дребнава. Трябва да бъде по-голям реалист и да не изисква прекомерно от себе си или от другите, като одобри, че не всеки път се постанова да се изпипват всички елементи.

 
Везни
В живота те се стремят към правдивост. Отдават се напълно, без да желаят нищо в подмяна. Грешката на този знак е, че желае да угоди на всички и в това време изисква от всеки, с който контактува, безусловно същото. Везните ще бъдат по-щастливи, в случай че демонстрират повече милосърдие, към човешките дефекти.

 

 
Скорпион
Мисията му в живота е да разбули житейските загадки и да управлява пристрастеностите на хората. Лошо е, когато той самият се оставя да бъде воден от инстинктите си, тъй като по този начин се отклонява от задачите си. Ако реализира по-голяма организация и води по-скромен и удобен живот, ще съумее да надделее над самия себе си и да реализира триумф.

 
Стрелец
Той е странник, кадърен да търси познанието и разбирането за това, което става по другите земи . Ако обаче го нападат, не има мощна воля да противостои, с цел да продължи духовния си път. Следователно би трябвало да се пази. Не бива да позволява да го повалят дребните неща от живота, които мощно го безпокоят и тормозят!

 
Козирог
Роден е, с цел да постанова измежду хората нравственост и непорочие , както и положителните планове, умеенето да се понасят тежките задания с достолепие и чест. Трябва да разбере, че всичко има смисъл, че човешката душа се „ храни " и от дребни неща -тогава ще реализира цялостно благополучие.

 

 
Водолей
Мисията на този знак е да бъде умен и свободен по дух. Той се опълчва на всяка власт, стреми се да живее без правила в собствен личен свят. За да уравновеси кармата си, би трябвало да бъде по-практичен и да осъзнае правата, които всеки човек има.
Риби
Родени, с цел да водят човечеството към еволюция на духа, те имат голям магичен и тайнствен капацитет. Силно имат вяра в свръхсетивните умствени сили. Склонни са да не одобряват нито разсъдъка, нито отговорностите. Затова ще преодолеят кармата си, като се научат да уравновесяват окултното с рационалното и хармонизират събитията в живота си.

 

 

 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР