Всяка зодия има своя асцендент. Той се определя от датата

...
Всяка зодия има своя асцендент. Той се определя от датата
Коментари Харесай

Житейската съдба на асцендент Водолей

Всяка зодия има своя асцендент. Той се дефинира от датата и часа на раждане. Хората с асцендент Водолей са извънредно самостоятелни, със мощен дух и безсънен разум.

Хората с асцендент Водолей са извънредно независими. Често потвърждават своята характерност посредством истинските си хрумвания. Обичат да се впускат в инициативи, които другите считат за непостижими. Те надрастват ограничавания благодарение на свободния си дух.

Конвенционални правила в съзнанието им просто не съществуват. Дълбоката вътрешен глас и интелектуална проникновеност ги карат да избират сложните пътища, защото същински имат вяра, че могат да покажат на света, че сами си проправят пътя в живота. Това е измежду дребното неща, които могат да им донесат задоволеност от живота.

Житейската орис на хората с асцендент Водолей се върти в блян към непрекъснато развиване. Те покачват квалификацията си непрестанно, без значение в какво се показват ползите им.

Работното място и обкръжението им са прецизно определени точно в тази тенденция. Обичат себе си, като от време на време това се трансформира в егоистична фикс идея. Впускат се във всяко предизвикателство, което си заслужава. Не понасят рутинния и отегчителен метод на живот.

 Наука

Асцендент Водолей желае постоянно да изрази себе си по нов, несравним метод. В взаимозависимост от личността на самия човек, това варира от изключителна автентичност до несравним и безподобен темперамент.

Ако асцендентът ви е Водолей, вие най-вероятно сте енциклопедична персона. Трупате познания, които на моменти даже наподобяват непотребни. Въпреки това постоянно знаете по кое време и по какъв начин тъкмо да ги употребявате.

Винаги търсите пояснение за протичащото се, а в общуването си с близките постоянно намирате понятен език. И това макар че смятате себе си за най-умни и велики. Често се оказвате в ролята на изповедници и съветници, без сами да сте търсили сходен резултат.

Хората с асцендент Водолей са олицетворение на хуманизма. Бавно одобряват измененията и мъчно могат да бъдат впечатлени. Приемат по по-различен метод света към себе си, като го пречупват през личната си призма и разбирания.

Децата с асцендент Водолей съзряват по-бързо от връстниците си. Ориентирани са към науката, а в области, като философията и религията, доближат метафизично осъзнаване.

Редица просветители в сферите на науката, духа и философията, които са трансформирали визиите на света, са с този асцендент.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР