Всяка зодия има различни предпочитания за подаръци. Затова е добре

...
Всяка зодия има различни предпочитания за подаръци. Затова е добре
Коментари Харесай

Вижте перфектния коледен подарък според зодията

Всяка зодия има разнообразни желания за дарове. Затова е добре да вземете поради астрологичните особености на вашите близки, когато избирате дарове за празниците. Някои не обичат изненадите, други са прекомерно скромни, трети сложни за разгадаване. Вижте какъв коледен подарък да подарите съгласно зодията.

Овен
Овните са дейни и обичат да бъдат забелязвани. Затова необикновеният, хубав и блестящ подарък е добра концепция. Ако към този момент сте избрали нещо „ по-обикновено “ погрижете се най-малко опаковката да е ефектна. Тъй като девизът на Овните е: „ Аз съм! “, можете просто да поднесете плик с избрана сума, която те на драго сърце ще си похарчат сами. Авантюристичната природа на Овена допуска дарове, които би трябвало да привлекат и задържат вниманието му, тъй че нова джаджа и техника финален модел несъмнено са попадения. Заради интереса му към разнообразни спортове може да подарите на представителите на тази зодия екипировка или някакъв състезателен аксесоар.
Овните се увличат също по готварство и електроника. За дамите наложително прибавете към подаръка алена роза.

Телец
Телците обичат уюта, комфорта, домашната конюнктура. Нещо топло, меко, прелестно на пипане е идеалният подарък за тях. Едно кашмирено одеяло е положително пристигнало, изключително в случай че върви в комплект с комфортно кресло. Избирайки подарък за Телеца не забравяйте, че знакът се ръководи от Венера, по тази причина хубостта и разкошът обезпечено ще му харесат. Но защото въпреки всичко е земен знак, би трябвало да има нотка на деловитост и надеждност. Можете да допълните подаръка с цвете, ще го зарадвате.
Като най-известните чревоугодници от зодиака, Телците постоянно ще оценят качествени и вкусно приготвени ястия. Затова подобаващи коледни дарове за тях са хубавото вино, вечеря в изтънчен ресторант, гурме кухня или някакъв деликатес, а още по-добре в случай че съчетаете разнообразни вкусотии в празнична кошница. Телците ще се зарадват също на ефектно украшение, принадлежности или ароматни масла. Обърнете повече внимание на опаковката, тъй като представителите на тази зодия държат на нея.

Близнаци
Подаръкът, който ще изберете, би трябвало на първо време да удовлетворява жаждата за познания, нови усещания или най-малко любознанието на вашия Близнак. Избягвайте скучните, предсказуеми дарове. Най-важният детайл е изненадата, без значение дали става дума за хубава книга или билет за задгранично пътешестване. Разбира се, Близнаците въплъщават връзката и връзките – всякаква софтуерна играчка ще бъде добре призната – смарт телефон, таблет, преносим компютър, аксесоари за тях. Зодия Близнаци се увлича по съвременни технологии и всички джаджи, които обезпечават добра връзка и връзка със света от всяко кътче на земното кълбо. Телефони, таблети, плейъри, електронни книги са част от коледните дарове, които се харесват на Близнаците.
Другият вид е да им помогнете да се провеждат, като им подарите тефтер-органайзер с хубава химикалка – представителите на тази зодия постоянно имат доста задания, по тази причина е добре да си записват.

Рак
Представителите на тази зодия са грижовни, обичат дома си и основават уют за близките. Но най-хубавият подарък за тях би било едно странствуване. Непременно проучете кои страни интересуват обичания ви Рак. Не е наложително това да е първокласен круиз, по-важно е местата, които ще посети, да са му в действителност забавни. Желателно е пътуването да е взаимно. Раците не обичат самотата.
Жената Рак ще зарадвате и с украшение – по поръчка, в обичаната цветова гама. Не е загадка, че Раците са суетни и обръщат внимание на външния си тип. Подходящи коледни дарове за тази зодия са стилни и съвременни облекла, козметика за домашни спа процедури, парфюм. Красиво украшение също е вид, само че наложително да е от сребро или полускъпоценни камъни. Раците са и много прочувствена и сантиментална зодия, по тази причина може да им подарите ваша обща фотография или нещо ръчно направено. Със сигурност напъните ви ще бъдат оценени.

Лъв
За Лъва е значим статусът, който ще му донесе подаръкът. Може да е вечеря в луксозен ресторант, билети за концерт на доста известен реализатор, дреха или бижу от прочут дизайнер. Пътешествието също е добра концепция, само че би трябвало да подхожда на престижа му. Предпочитани от Лъва места са Франция, Италия, Англия, Съединени американски щати, Канарските острови, Малдивите, Сейшелските острови. Излишно е да разясняваме „ залитанията “ на Лъвовете по скъпи, маркови артикули. Тук ще би трябвало да се охарчите малко повече за коледен подарък.
Заложете на гръмък аксесоар на прочут бранд, на лъскаво украшение или безценен парфюм. Не подминавайте опаковката – тя би трябвало да наподобява не по-малко първокласна от самия подарък. Вариант за коледен подарък на Лъвовете е и някакъв предмет на изкуството.

Дева
За този земен знак най-важното е практичността. Не наложително обвързвана с семейството, само че пък и за какво не? Няма да върнат някоя супермодерна съдомиялна машина или сушилня. Но най-добре ще извършите, в случай че попитате Девата какво би желала да получи. Един подобен въпрос ще я зарадва. Още повече, че представителите на този знак не обичат да се затрупват с ненужни движимости.
Хубав подарък за дамата Дева е скъпа козметика - грижа за кожата или косата. Практични по природа, Девите ще оценят коледен подарък, който да им прави някаква работа в всекидневието. Другият вид е да ги зарадвате с подарък, който да провокира логическото им мислене – някаква игра, джаджа или забавна книга за мистериозно ликвидиране. Подаръци за дома и ароматни комплекти също са добре пристигнали за представителите на тази зодия.

Везни
Този зодиакален знак се ръководи от Венера. Везните имат уязвимост към красивото, изящното, ценят положителния усет. Подаръкът би трябвало да им подхожда – нещо изискано, елегантно, с изтънчен дизайн или просто доста красиво. Това може да е дреха, украшение (особено в случай че е от бяло злато). Но запомнете – в никакъв случай не питайте Везните, какво да им подарите! Дори не става дума за това, че обичат изненадите. Проблемът с избора е главната житейска тъга на този знак. С въпроса си ще ги затрудните и ще развалите празничното им въодушевление.
Везните са една от най-романтичните зодии в зодиака, по тази причина какъвто и коледен подарък да сте решили да им купувате, мислете постоянно от тази позиция. Филм, музика, книга – би трябвало да носят обръщение и да са отдадени на любовта или на нещо, което сте забелязали, че доста харесват. Изненадайте ги с билети за концерт на обичан реализатор или с разходка до някоя сантиментална дестинация. Не забравяйте букета за дамите – той е съвсем толкоз значим, колкото и самият подарък.

Скорпион
Най-тайнственият и мистериозен знак. Много сложен избор. Никой не знае какво тъкмо харесват Скорпионите. Ако не сте в положение да разгадаете, дайте им пари, те с наслада ще ги похарчат. Представителите на този знак обичат мощните чувства. Скок с бънджи, полет с балон, билет за Формула 1 са добре пристигнали, ще обезпечат нужния адреналин. И още нещо, без да звучи злокобно, мъжете Скорпиони обичат хладните оръжия – безценен ловен нож ще зарадва феновете на това занимание.
Подобно на Девите, зодия Скорпион обича забавни дарове, които развиват мисленето и уменията. Ако мислите коледният подарък да е книга, най-добре изберете някоя с динамичен сюжет и непредвиден край – мистериите са идеални за задачата. В листата с подобаващи дарове попадат още артикули за дома, техника, облекла. В плюс е, в случай че им подарите нещо направено ръчно – плетен шал, дрънкулка от филц, рисувана керамика.

Стрелец
Този знак се ръководи от Юпитер, планета на щедростта и завоюването на нови територии. Стрелецът постоянно се стреми да разшири обсега си на деяние, по тази причина пътешествията са добре пристигнали. Всичко, обвързвано с тях ще ги зарадва. От справочник Lonely Planet до екскурзия в най-отдалечения ъгъл на планетата. Ще се зарадва на сувенир от задгранично пътешестване, движимост нужна за отдалечен поход, даже игра, която би направила пътуването по-поносимо. Пътешественици и приключенци, Стрелците обожават екскурзиите и всичко обвързвано с туризма. Подарете им аксесоари за поход в планината, компактна раница или прекрасен сак, който да им служи при визитата на идната дестинация.
Стрелците обичат да се забавляват, тъй че може да се спрете и на някакъв по-шеговит подарък. Представителите на тази зодия се увличат също по езотерика, астрология, духовни течения – може да им подарите книга с такава тема.

Козирог
Най-добрият подарък за тази зодия са парите. Козирогът е прекомерно удобен за ексцентрични или алегорични дарове. Но на пари ще се зарадва постоянно. Козирозите постоянно са запалени по някакво занимание. Всеки подарък, обвързван с увлеченията им, ще бъде признат с признателност. Тъй като са работохолици и отдадени на кариерата си можете да ги поглезите с купон за СПА процедури или отмора. Сами няма да си го разрешат, само че ще оценят грижата за тях. Не избирайте ефектни и помпозни дарове, това са практици, които няма да се впечатлят от сходен жест.
Козирозите за малко капризни, когато става въпрос за дарове. Причината е, че имат избрани упования за това, което ще получат. Може да им подарите нещо обвързвано с професионалното им израстване и съответно с работата им – планери, скъпа писалка, тематична книга. Ако пък държите подаръкът да е по-личен, тогава избирайте сред ръчен часовник, украшение, облекла от естествени материи, парфюм.

Водолей
Това е най-неординерният зодиакален знак. Затова и подаръкът би трябвало да му подхожда. Постарайте се да го удивите. Водолеят се ръководи от планетата Уран. Тя покровителства гениите, учените, астролозите, всичко обвързвано с Космоса. Всичко, което може да ви хрумне като софтуерна джаджа, е добре пристигнало. Няма да върнат и един домакински телескоп. Водолеите също са пътешественици и ще се зарадват на туристически поход и всевъзможни свързани с това пътешестване аксесоари.
Водолеите са считани за ексцентрични, разнообразни, ексцентрични, по тази причина при избора на коледен подарък за тази зодия би трябвало да методите с повече въображение. Обичат нововъведенията, по тази причина техниката финален модел им е уязвимост. Харесват увлекателни книги с теории за бъдещето и разбори на значими събития в международен мащаб. Често сменят заниманието и настроението си, по тази причина мъчно се избира подарък за Водолеите. Заложете на истинска опаковка и няма да сбъркате.

Риби
Рибите обичат изненадите. Мъжът Риби ще оцени квалитетния алкохол. За дамата Риби вниманието е по-важно от самия подарък. Затова се постарайте връчването му да е въздействащо, в ефектна опаковка, имате работа с естет. Рибите обичат мистиката. Бижу със мистериозен камък или талисман би им харесало, личен хороскоп за идната година също е добра концепция.
Рибите са сантиментални. Сувенир с нежно обръщение ще стопли сърцето им, а сантименталната конюнктура няма да не помнят в никакъв случай. Мечтатели по душа, Рибите търсят разнообразни способи да се откъснат най-малко за малко от действителността. Зарадвайте ги за Коледа с подарък като забавна книга или с диск на обичан реализатор. Подарете им нещо, което да допре прочувствения им темперамент – колаж от фотоси, ароматни масла за спа процедури вкъщи, украшение с избрана символика.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР