Всяка зодия има неща, които не одобрява. И затова пръст

...
Всяка зодия има неща, които не одобрява. И затова пръст
Коментари Харесай

Какво мрази най-много всяка една зодия

Всяка зодия има неща, които не утвърждава. И по тази причина пръст има и астрологията. Ще ви подскажем какво ненавижда всяка зодия и по какъв начин да се държите с нея, с цел да няма кавги и несъгласия.

Овен

Овенът обича да командва. Той е привикнал да е шефът - ненавижда да му споделят какво да прави. Обича да поема водещата роля. С него е най-добре да бъдете почтени и открити. Ще бъде добре и за двама ви.

Телец

Телецът е авторитетна персона. При него силата на мнението е доста значима, по тази причина е по-добре да не се пробвате да го променяте. Със сигурност това няма да стане посредством напън. Искреният диалог и откровението е нещото, с което ще го спечелите.

Близнаци

Близнаците ненавиждат някой да им се оплаква и да хленчи. Тяхното самообладание не е най-силната им страна. Затова в случай че желаете нещо да им кажете, обмислете го деликатно и никога не го повтаряйте по няколко пъти. Ще ги подлудите и ядосате, а те ще стартират да ви ненавиждат и заобикалят.

 ненавист

Рак

Ракът ненавижда да бъдат нападнат. Не е нужно доста огромно изпитание, с цел да го обидите. Ако желаете да му предадете нещо, което ще го подразни – първо пребройте до 10, поемете надълбоко въздух и се пробвайте да смекчите речта си.

Лъв

Лъвът не обича да бъде омаловажаван. Лъвската природа е много комплицирана. Ако желаете да го спечелите на ваша страна е целесъобразно да подхраните егото му, тъй като това ще го накара да усети вятъра в платната си.

Дева

Когато поддържате връзка с Дева, избягвайте кавгата. Девите са склонни да бъдат придирчиви, да се грижат за всеки подробност и тяхната перфекционистична природа може да докара до безкрайни полемики, разногласия и кавги. По-добре се махнете от пътя им, когато са в сходно въодушевление.

 ненавист

Везни

Не бъдете невнимателни и небрежни с Везните, тъй като те ненавиждат това. Обичат да са обградени от красиви предмети. Имат добър усет, което значи, че преценят доста строго тези, които не са доста положителни в естетиката и хигиената.

Скорпион

Скорпионите ненавиждат баналното, а ги притегля новото, загадъчното. Те са спонтанни персони, тъй че в случай че имате тривиални, безинтересни хрумвания, с които да предложите по какъв начин да прекарате времето си - помислете преди да им ги предложите.

Стрелец

Стрелците носят цялостен живот детското в себе си, тъй че отегчаването им със съществени диалози ще бъде същинско тестване, от което никой няма да е удовлетворен.

 ненавист

Козирог

Козирозите ненавиждат нелоялността. За тях е значимо човек да бъде почтен и прям. Чак тогава те могат да му бъдат другари. Козирогът прости извънредно мъчно и доста ненавижда някой да го лъже за нещо. Той рядко му дава втори късмет.

Водолей

Не се месете в техните работи, те доста ненавиждат сходно отношение. Забравете да вършиме нещо за тях. Те не обичат да им се дават препоръки, тъй като избират да вършат нещата ексцентрично и както те си знаят.

Риби

Рибите не обичат, когато има нещо неразбираемо. Могат да поемат доста задания на главата си, само че в случай че не се изразявате ясно с тях, те може да се объркат и да не ви схванат. Следователно те няма да отделят прекалено много време за вашите каузи, макар че въобще нямат неприятни планове.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР