Всяка връзка се гради на доверие. Когато то бива разклатено,

...
Всяка връзка се гради на доверие. Когато то бива разклатено,
Коментари Харесай

Да се знае! Нещата, които жените правят, когато изневеряват

Всяка връзка се гради на доверие. Когато то бива разтърсено, нещата стартират да не вървят. Обикновено изневярата е причина за раздялата и краха на връзките. След като изяснихме кои са главните фактори, каращи хората да изневеряват, дано да разгледаме по какъв начин се държат мъжете и дамите след измяна. Представителите на двата пола имат изключително държание, което елементарно може да бъде познато. Общоприето е, че мъжете изневеряват доста повече от дамите. Но дамите са доста по-прикрити след стореното. Ето няколко признака, по които да познаете, че дамата изневерява:

1. Тя се заяжда доста
Някои мъже може да считат, че дамите се заяждат с тях по принцип. Но когато кавгите ви идват допълнително и приятелката ви е прекомерно раздразнителна всеки ден, това е индикация за проблем. Намирайки нещо по-добро при другия, тя ще ви насочва вниманието към това какво желае да измененията, с цел да остане с вас. Вината от стореното също я прави нервна и е причина тя да се заяжда повече от нужното.

2. Често употребява „ ние сме просто другари “
Ако ѝ извършите забележка, че комуникира прекалено много с даден сътрудник, да вземем за пример, може би ще чуете този израз. Но тя надали е напълно безразлична към другия мъж. Когато тя ви дава отговор, обърнете внимание на изражението на лицето ѝ и жестовете, които употребява. Ако не ви гледа в очите и се чуди къде да постави ръцете си поради напрежението, то най-вероятно крие изневярата.

3. Постоянен интерес към вашия график
Жените не обичат да разпитват в огромни елементи какво вършиме денем в офиса, по кое време излизате за обяд или по кой маршрут се прибирате. В случай, че тя стане прекомерно любопитна и желае да научи повече елементи от графика ви, несъмнено желае да избегне конфликта ви с другия мъж. Жената, излизаща с непознат, не желае да бъде видяна от вас или някой непосредствен, който може да ви каже.

4. Често е замислена
Повечето дами са чудесни слушатели, само че в случай че бързо изгубят интерес към диалога, най-вероятно нещо по-важно ги вълнува. Ако половинката ви е замислена и не чува какво ѝ говорите, не е изключено да размишлява по какъв начин да продължи „ любовния триъгълник “. Понякога угризенията взимат превес и дамите вземат решение да спрат с играта и признаят всичко за измяната.

5. Избягва значими диалози
Освен поради заплеснатост, дамата може да избегне значим диалог съзнателно и с това да отсрочва неизбежното. Ако я попитате къде е била или я помолите да ви изясни за какво е закъсняла толкоз, тя ще ви измисли куп неуместни аргументи, единствено с цел да прикрие изневярата.

6. Тя крие телефона си
Мъжете, които имат по-чести контакти с непознати дами, бързат да изтрият историята на позвъняванията и чатовете, само че техните половинки не остават по-назад. Те постоянно мислят за това по какъв начин да не познаете, че си пишат с някого в месинджъра. Могат да запишат обекта на техния флирт с женско име или някакъв прякор, телефонът им рядко е на мелодия и рядко пазят известия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР