Всяка връзка има своите особености и добри и лоши моменти.

...
Всяка връзка има своите особености и добри и лоши моменти.
Коментари Харесай

8 знака, че връзката ти е наистина здрава

Всяка връзка има своите особености и положителни и неприятни моменти. Но множеството хора считат, че точно тяхната връзка може да се дефинира като в действителност здрава. А истината е, че има някои признаци, по които можем да разберем дали това е по този начин в реалност, или ние си го фантазираме от предпочитание.

Експертът по връзки Тим Лот споделя, че има 3 значими стъпки, с цел да е сполучлива една двойка – връзка, почитание и доверие, предават от dama.bg. Според него доверието е най-трудно постижимо от всички изброени. Ние пожелаваме на всички влюбени всичко това, както и доста обич. Разгледай идващите 8 знака, които демонстрират, че връзката ви е страхотна.

1. Не се страхувате да бъдете себе си
Според психолози има два вида връзки – мислени и естествени. При първите се държиш по този начин, като че ли си слязла от небето и си ангел, а при вторите не се страхуваш да бъдеш себе си. Знаеш, че половинката ти те схваща и не би желал да се държиш като робот и да си изкуствена.

2. Споделяш елементи за деня си
Прибираш се след дълъг ден и искаш да разкажеш за него на колегата си. Не криеш нищо, тъй като за теб индивидът до теб не е непознат, а е доста непосредствен другар. Важно е да се интересуваш и какво се случва в неговия живот.

3. Можеш да приказваш за предишното
Всеки има минало, което по някакъв метод го е наранило. Истината е, че не можем да го споделяме с всеки, а единствено с тези, на които имаме доверие. Запомни, че не би трябвало да правиш съпоставяне с предишното и сегашното, както и сред хората.

4. Споделяте си пин кода за картите ви
Това е знак, че си имате доверие един на различен и сте щастливи. Правите взаимни отстъпки и се справяте дружно с финансовите проблеми. По този метод и минавате по-лесно през проблемите, каквито и да са те.

5. Не се контролирате
Проблемите с доверието могат да разрушат връзката ви. Не се превръщайте в хора с фикс идея по контрола. Когато дадеш малко пространство на колегата си и не го контролираш, значи, че си подготвена да си с него. Ако някой от двамата има проблеми с контрола и ревността, би трябвало да поговорите и да потърсите решение на казуса.

6. Не се притесняваш да оставиш телефона си включен
Социалните мрежи елементарно могат да провокират проблеми. Те са повода и за доста разрушени двойки. Ако половинката ти, оставя телефона си отворен и не го крие, когато получи известие, няма защо да се притесняваш.

7. Чувстваш се сигурна, когато споделяш страстите си, въпреки и да са отрицателни от време на време
Всеки има неприятни дни и случки. Ако си подготвена да приказваш за тях, това е знак, че имаш доверие на половинката си. Когато си преодоляла страха, че индивидът до теб би ти се изсмял и не би те изслушал, то ти се чувстваш удобно и несъмнено. За една жена е от извънредно значение, когато връзката се развива.

8. Знаете по кое време не сте прави и си го признавате
Между вас има доверие и можете да си разделяте дилемите. Ако сбъркате, постоянно сте подготвени да признаете, че не сте прави. Не се обявинявайте. Първо премислете случилото се.

Вижте още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР