Всяка стока или услуга се нуждае от подходяща маркетинг стратегия,

...
Всяка стока или услуга се нуждае от подходяща маркетинг стратегия,
Коментари Харесай

Топ 10 най-четени статии в рубриката Маркетинг

Всяка стока или услуга се нуждае от подобаваща маркетинг тактика, с цел да притегли и задържи вниманието на потребителите. Това е конкуренция, в която влизат продукта, цената, дистрибуцията и подходящата промоция, и постоянно от всички тях зависи и лоялността на клиентите към марката. Може да смятате, че продажбите не вървят добре, тъй като не споделяте задоволително с аудиторията, само че това може да се дължи и на самото качество на тази връзка.

Както споделя Сет Годин много компании се пробват да се конкурират между тях с по-добри артикули. Но е значимо и положителното обслужване, което изисква просто малко сила, внимание и вярната информация. И защото бизнесът е обвързван с хора и взаимоотношения, в случай че можете да накарате хората да се усещат мечтани и подкрепени, тогава към този момент сте ги спечелили. С други думи, осигурете на хората положително обслужване на клиентите и ще получите повече продажби. 

Пандемията промени потребителските привички, а в тази висококонкурентна среда фирмите би трябвало да следват изменящите се трендове, в случай че желаят да се задържат на пазара. 

През миналите 12 месеца екипът на " Мениджър Нюз "  се постара да ви сервира потребни и забавни маркетинг текстове, с цел да научавате в точния момент най-хубавите и най-нови практики в областта на маркетинга и рекламата. Ето кои са в Топ 10 на най-четените публикации в рубриката ни за маркетинг и реклама през 2021 година. 

1.  

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР