Всяка следваща година Microsoft правят все по-голямо и забележително Inside

...
Всяка следваща година Microsoft правят все по-голямо и забележително Inside
Коментари Харесай

Microsoft X019 – всички новини от Xbox събитието!

Всяка последваща година Microsoft вършат все по-голямо и удивително Inside Xbox (X019) шоу. Е, не чак толкоз огромно, че да разкрият публично идващото потомство Xbox, само че и по този начин видяхме ново инфо за идни игри, експанжъни, както и за Project xCloud стрийминг услугата на Microsoft. Бяха оповестени нови планове от екипите на Dontnod, Obsidian и Rare, а и какво можем да чакаме за в бъдеще от Xbox Game Pass. Но дано проследим анонсите по-подробно в идващите редове.


Everwild е новата игра на Rare Rare, разработчиците на Sea of Thieves, разкриха новият си план с име Everwild. Анонс филмовия откъс не разкрива доста за играта, само че демонстрира група другари, пътуващи дружно в свят цялостен с странни животни и растения. Играта наподобява се основава на визията заложена в Sea of Thieves, само че наподобява доста по-добре и има много артистичен взор.


Obsidian демонстрираха Grounded Както към този момент знаете Obsidian Entertainment (The Outer Worlds, Pillars of Eternity, South Park: The Stick of Truth, Dungeon Siege III) към този момент са благосъстоятелност на Microsoft и ще работят под лейбъла на Xbox Game Studios. Новата им игра обаче, не е RPG, а сървайвъл, където героите са смалени до размера на мравки. Grounded е комбинация от оцеляване и строене, където или един състезател, или взаимен отряд от четирима се бият, с цел да претърпяват в свят, в който буболечките са грандиозната опасност.
Grounded ще стане част от Xbox Game Preview напролет на 2020-та година, а след това ще попадне и в Xbox Game Pass.


West of Dead – изометричен шутер с присъединяване на Рон Пърлман Следващата игра е много забавен изометричен шутер носещ духа на Дивия Запад, само че със свръхестествена тема. О, а основният воин се озвучава от паметния Рон Пърлман (Ron Perlman). Отворената бета на West of Dead е налична за Xbox One още в този момент (но ще завърши на 25-ти ноември), а когато се появи по някое време през идната година ще е част от портфолиото на Xbox Game Pass.


Нов филмов откъс и премиерна дата за Bleeding Edge От Е3 2019 знаем, че Bleeding Edge е новата игра на Ninja Theory (Hellblade: Senua " s Sacrifice, A Star Wars VR Series: Vader Immortal, DmC: Devil May Cry, Enslaved: Odyssey to the West). Това ще е мултиплейър екшън игра фокусирана върху ръкопашните борби, която ще се появи на 24-ти март 2020-та за Xbox One и районен съд.


Tell Me Why е новата игра на Dontnod Докато чакаме петият и финален епизод на Life is Strange 2 (който би трябвало да се появи на 3-ти декември) Dontnod Entertainment оповестиха идната си адвенчър игра. Tell Me Why ще споделя историята на близнаците Tyler и Alyson, които ще изследват мимолетната природа на паметта. Близнаците ще се гмуркат в спомените си дружно, а играчът ще би трябвало да дефинира кой набор от мемоари са действителни. О, да не забравим и че това се води първата игра, която ще има за основен воин транссексуален персонаж (Tyler не постоянно е бил... Tyler).
Tell Me Why ще се състои от 3 епизода, първият от които ще забележим през лятото на 2020-та.


The Artful Escape е нова шантава игра продуцирана от Annapurna Interactive Annapurna Interactive станаха пословични като пропагандатор, който влага в разнообразни, странни и искрено казано луди планове. Само част от игрите, които са продуцирали са Sayonara Wild Hearts, Telling Lies, Outer Wilds, Ashen, Gone Home и What Remains of Edith Finch. The Artful Escape е идната луда игра, която съставлява психеделична рок опера, в която основния воин употребява магическа китара и си проправя път през пъстри музикални фантазии. В основата си е платформър, само че ще се случват забавни неща, като това да срещаме същества, които да учим, с цел да ни дават мизукален обикновен, който да комбинираме с други и в последна сметка, да създадeм собствен личен саундтрак на играта. Мда, шантава работа.
The Artful Escape би трябвало да се появи през идната година за Xbox One, районен съд и iOS.


Project xCloud – стрийминга продължава да се вихри! Microsoft яхват вълната на стрийминг гейминга с Project xCloud. Компанията дава обещание повече от 50 игри в настоящата Preview стратегия. През 2020-та година Project xCloud ще бъде наличен и на компютри с Windows 10. Стрийминг услугата ще може да се употребява и с различни на Xbox контролери, в това число DualShock 4.
Madden NFL 20 към този момент е разполагаем в xCloud Preview. Още по-интересното е, че Project xCloud ще бъде част от Xbox Game Pass за в бъдеще.
Yakuza става част от Xbox Game Pass
След като счупиха PlayStation хегемонията с PC релийзи, Yakuza игрите ще станат част и от Xbox One фамилията. Е, не всяка Yakuza игра, само че три от игрите на Ryu Ga Gotoku Studio – Yakuza 0, Yakuza Kiwami и Yakuza Kiwami 2. И трите заглавия ще са налични през Xbox Game Pass по някое време през 2020-та година.


Microsoft Flight Simulator наподобява необикновено! Microsoft пуснаха и чисто нов филмов откъс на задаващият се с цялостна мощ Microsoft Flight Simulator...


Halo Reach идва за PC wкато част от The Master Chief Collection Това трябваше да се случи преди много време, само че по-добре късно, в сравнение с в никакъв случай. Halo Reach напълно скоро ще стане част от The Master Chief Collection! Reach стъпва в Steam и Xbox Game Pass на 3-ти декември. Сега, имайте поради, че The Master Chief Collection на PC има потребност от няколко основни обяснения. Halo Reach е част от сбирката, само че въпреки хронологично да е последната игра, в действителност на 3-ти декември единствено тя ще е налична. Останалите – Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2: Anniversary, Halo 3, Halo 3: ODST и Halo 4 – ще станат налични на по-късен стадий. И с цел да е по-объркващо – няма да се появят по едно и също време, нито ще са в избран ред.


Age of Empires IV
Вече се бяхме тормозили за ориста на Age of Empires IV, само че Microsoft ни зарадваха с пре-алфа геймплей фрагменти от новият план на Relic Entertainment. Уви, към момента нямаме концепция по кое време ще се появи играта.


Age of Empires II Definitive Edition към този момент е налична! За сметка на Age of Empires IV, Age of Empires II – Definitive Edition към този момент е налична, плюс нов хайпващ филмов откъс, който можете да видите в този момент...


Minecraft Dungeons с премиерна дата Minecraft Dungeons е играта, която не знаехме, че желаеме, само че с всеки идващ филмов откъс става все по-интересна. Екшън ролевата игра в света на Minecraft чакаме през април 2020-та.


Last Stop е новата игра от основателите на Virginia Last Stop е адвенчър игра, чието деяние се развива в Лондон, а отпред са трима основни герои: Джон, Мийна и Дона. От филмовия откъс разбираме, че ще има свръхестествени детайли и неща, като замяна на телата. Last Stop е новото заглавие от екипа на Variable State, хората зад инди адвенчъра Virginia. Играта " идва скоро ", без съответна пускова дата.


Куп Final Fantasy и Kingdom Hearts игри стъпват на Xbox One и районен съд! Final Fantasy 7, Final Fantasy 8: Remastered, Final Fantasy 9, Final Fantasy X: HD Remaster, Final Fantasy X-2: HD Remaster, Final Fantasy 12: The Zodiac Age, Final Fantasy 13, Final Fantasy 13-2, както и Lightning Returns: Final Fantasy 13 идват на Xbox One и PC. Всички тези игри ще са налични и през Xbox Game Pass.
Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix и Kingdom Hearts HD 2.8: Final Chapter Prologue ще могат да се играят на Xbox One по някое време през идната година.
Същевременно стана ясно, че Final Fantasy 14 също ще се появи на Xbox One, само че от Microsoft не се ангажираха, даже с ориентировъчна дата.
Wasteland 3 Накрая, шефът на Xbox Фил Спенсър (Phil Spencer) приказва за вълнението на компанията от въвеждането на Wasteland 3 в фамилията на Xbox One. Той означи, че Xbox One е пропуснал редица от огромните RPG-та на това конзолно потомство, само че доста от анонсите на X019 бяха, с цел да поправят това.
Wasteland 3 ще измести действието от пустините към замръзналата пустота на пост-апокалипсиса. Идва на 19-ти май 2020-та година за Xbox One и PC.

Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР