Всяка седмица на територията на 28 различни населени места в

...
Всяка седмица на територията на 28 различни населени места в
Коментари Харесай

КАТ с акция и сред камионите - проверките ще са безсрочни и на 28 места в страната

" Всяка седмица на територията на 28 разнообразни обитаеми места в страната ще се прави широкообхватен надзор на товарните коли ", разгласи основен контрольор Лъчезар Близнаков от " Пътна полиция ".

Целта е да бъдат тествани допустимо най-вече водачи, тъй че да не се позволяват нарушавания, уточни Близнаков и добави, че пътните нарушавания не стопират и поради това контролът е засилен на най-много.

" Всяка седмица на 28 места в страната ще се прави това нещо взаимно с Изпълнителна организация " Автомобилна администрация ". Акцент се слага и върху ръководството на товарните коли и дали техните водачи са използвали алкохол. Няма по какъв начин да допуснем водачи на 40-тонни машини да се движат след приложимост на алкохол по пътищата на страната ни. Акцията е без краен период и е разпоредено да се извършва на територията на цялата страна. Въпреки контрола всеки ден установяваме по 40-50 нарушавания на пътя, водачите карат използвали алкохол, опиати и други публично рискови действия ", съобщи Лъчезар Близнаков.

Той посочи, че инспекциите ще бъдат съобразени със характерните особености във всички области и няма да имат период.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР