Всяка съвременна жена в един момент е изправена пред този

...
Всяка съвременна жена в един момент е изправена пред този
Коментари Харесай

Майчинство или кариера: Добра идея ли е да използваме агенция за детегледачки?

Всяка модерна жена в един миг е изправена пред този тежък избор – да се отдаде на грижите за своето дете или да резервира позицията си на работното място и да напредне по-бързо в кариерата, видя HotArena .

Всъщност и двете неща са доста значими, само че за разлика от работното място, вкъщи има кой да ви замести, без заплаха да загубите любовта на вашето дете.

Точно тази роля е отредена на експертите от всяка съвременна организация за детегледачки София и вие може единствено да спечелите, в случай че приемете тяхното подпомагане. Тези компании оферират своята незаменима помощ при развъждане на деца, като ви дават опция да изберете най-подходящия човек, който да допуснете до вашето дете – без терзания, без подозрение в квалификацията или доброжелателността. Защото тези фрагменти са особено подбрани и деликатно тествани, тъй че, да задоволят изцяло вашите условия.

Обикновено наемането на бавачки се случва посредством осъществяване на изявленията, при които родителите имат опция персонално да се срещнат с претендентите и да натрупат усещания , въз основата на които на по-късен стадий ще изберат индивида, на който да поверят най-ценното в живота си – своето дете. Нека забележим какъв метод при избора би бил най-подходящ. Веднага бързаме да ви предпазим от една постоянно срещана и много порочна процедура – майката подсъзнателно търси да наеме жена, която допустимо най-вече наподобява на самата нея. Защо този метод е неверен? Вие сте единствена за вашето дете и никой различен в целия свят не би могъл да ви замести.

Затова и няма смисъл да търсите клонинг на самата себе си, просто определете какви качества за вас е значимо да има дамата, която ще поеме грижата за мъничето, за времето през което сте ангажирана служебно, и това е изцяло задоволително. Ако желаете дамата да бъде в отлична физическа форма или пък държите да има здравно обучение, просто споделете упованията си и всяка уважаваща себе си организация за детегледачки ще се радва да отговори на вашите съответни условия.

Един различен метод да откриете съвършеният претендент е да се допитате до близки и познати, които към този момент са употребявали въпросните услуги да почасови или целодневни грижи за деца.  Те сигурно ще има какво да споделят като опит и като усещания от работата на своите бавачки. По този метод е доста по-вероятно бързо да откриете вашия човек и търсенето да завърши бързо и ползотворно.

Това, което в действителност е значимо, е най-много дамата да бъде виновен, доброжелателен, гледащ положително на живота човек, тъй като за общуването й с детето тези качества са от най-голямо значение. Избягвайте да наемате хора, които не работят това по предопределение, а просто тъй като са притиснати от съответна обстановка и потребност от пари. Всички работим с цел да се устояваме, само че в случай че това единствената причина претендентът да се яви на изявлението, това не приказва доста добре. Нуждаете се от одушевен, открит човек, чиято персона може да бъде добър образец за всяко дете, защото при прекарването на време с мъничето, сред двете неизбежно ще се реализира продан и той би трябвало да бъде с положителен резултат. Например, общуването на мъничето с бавачка, която може да се похвали с положително и крепко семейство, сигурно ще окаже доста по-положително въздействие върху нежната му душeвност, в сравнение с някоя нейна колежка, в чието семейство свадите и побоищата са постоянно събитие.

Също по този начин обърнете внимание на метода, по който бавачката поддържа връзка с вашето дете. Ако тя е деликатна и се отнася със угриженост към неговите усеща и показва подготвеност да се опита да вникне в тях, това е добър знак. Много постоянно дами, които са чудесно готови в педагогическо отношение, се оказват неспособни да откликнат съответно психически и демонстрират в връзките си с децата по-скоро пренебрежителност и неуважение. А всички знаем, че за едно дете не е значимо единствено да бъде добре нахранено и облечено, а би трябвало и индивидът, който се грижи за него, да желае и да умее да го схваща добре.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР