Всяка събота през септември между 10:00 и 16:00 часа паркингът

...
Всяка събота през септември между 10:00 и 16:00 часа паркингът
Коментари Харесай

Родни фермери предлагат продуктите си на специален пазар в Kaufland „Младост“ в София

Всяка събота през септември сред 10:00 и 16:00 часа паркингът на хипермаркет Kaufland в „ Младост " 3 в София ще бъде хазаин на фермерски пазар. Предлаганите там млечни артикули, месо и месни деликатеси, яйца, сезонни плодове и зеленчуци, самун и печива, зимнина, сокове и доста други храни ще са доставяни непосредствено от стопанствата на над 20 фамилни ферми от цялата страна.

Събитието на Kaufland България и farmhopping е резултат от дълготрайната политиката на веригата хипермаркети да партнира на локалните бизнесмени и да им дава опция да вършат продукцията си налична до повече консуматори.

Освен удоволствието от свежите артикули от фермите на другите производители, посетителите ще имат достъп и до тематични работилници, водени както от самите фермери, по този начин и от кулинарни блогъри. Всички те ще са със свободен вход. Програмата за работилниците е както следва:
2 септември - Ферма „ Ярлово " ще опише по какъв начин се прави кисело мляко и домакински кашкавал; 9 септември - София Йотова от Foodie Boulevard ще показа бързи предписания с фермерски артикули под надпис " Здравей, златна есен " ; 16 септември - Катерина Рангелова от Sugarmouse ще опише по какъв начин се прави домакински сладолед; 23 септември - Био стопанство „ Патрешкото " ще показа мармалада на баба; 30 септември - Фурна „ Квартална " ще опише с какво е по-различен хлябът с мая.
Пълният лист с производителите, които ще оферират продукцията си на фермерските пазари в Kaufland „ Младост " в София, може да откриете на формалната страница на farmhopping.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР