Всяка партия ще има свой вицепремиер, а от „Продължаваме промяната“

...
Всяка партия ще има свой вицепремиер, а от „Продължаваме промяната“
Коментари Харесай

„Продължаваме промяната“ ще имат вицепремиер за ефективно управление


Всяка партия ще има собствен вицепремиер, а от „ Продължаваме промяната “ плануват и още един собствен човек като вицепремиер по дейно ръководство. Това стана ясно от изявление на съпредседателя на Политическа партия Асен Василев пред публицисти в Народното събрание.

Той чака до края на деня да е готово съдружното съглашение, което сега търпи леки корекции, главно юридически елементи.

Всяка партия от обединението ще има вицепремиер, окончателният вид на съдружното съглашение ще бъде подготвен през днешния ден, сподели Василев. Обсъдихме няколко последни корекции, едно-две фрази, текстът, окончателният, през днешния ден би трябвало да е завършен. Той твърдо, че към момента не изяснено дали съглашението ще се подписва двустранно от всяка партия с Политическа партия или ще е сред всички политически обединения. Искаме да го затворим, да има текстове, които да минат през органите на партиите, разясни Асен Василев.

От думите му стана ясно още, че партиите са се разбрали всяка от тях да има консултант в министерствата, с цел да няма монопол. В съдружното съглашение е заложен 4-годишен мандат за ръководство. Споразумението ще бъде оповестено обществено, сподели Василев.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР