"Всяка оставка е закъсняла. Но тя е неизбежна след поредицата

...
"Всяка оставка е закъсняла. Но тя е неизбежна след поредицата
Коментари Харесай

Мирослав Найденов за оставката на Порожанов: Тя беше неизбежна след поредицата от натрупване на напрежение


"Всяка оставка е закъсняла. Но тя е неизбежна след поредицата от струпване на напрежение. Със сигурност оповестената причина за оставката не е истина. Нещо се е случило в последните четири дни ", сподели в "Лице в лице " по bTV някогашният аграрни министър Мирослав Найденов във връзка оставката на Румен Поражанов.

Мирослав Найденов сподели, че министър председателят би трябвало да разгласи повода за оставката. Той работил 2 година с Порожанов. И персоналната му оценка оттогава за него била позитивна. Сега е друго. Той в този момент е политическо лице.

"Много тежкото завещание от програмата САПАРД беше обезкуражило хората. Трябва да се постави ред. Хората да знаят по какъв начин да завоюват и по какъв начин да ръководят. Нека не се отчайват от това, което виждат в този момент. Във фонд "Земеделие " би трябвало да има инспекция на инспекцията и на инспекцията. Защото от това зависи да остане чувството за правдивост. Санкцията при нарушавания да не управляваш къщата за посетители 5 година, а да я използваш като своя, би трябвало да бъде огромна ", разясни Найденов.

С назначението на Десислава Танева за аграрни министри щяла да се отхвърли тезата, че Порожанов е човек на Движение за права и свободи.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР