Всяка нова връзка започва по различен начин. С някои партньори

Всяка нова връзка започва по различен начин. С някои партньори ...

5 знака, че любовта ви се развива.


Всяка нова връзка започва по различен начин. С някои партньори се усещаме още в самото начало, с други ни трябва време, а с трети – твърде бързо разбираме, че нямаме химия. Кои са знаците, които могат да ви подскажат, че преминавате на следващо ниво?

Имате безкрайни теми, на които да разговаряте

Може да имате привличане към някого, но с времето да се окаже, че почти нямате допирни точки. От друга страна, знак че взаимоотношенията ви преминават на следващ етап е фактът, че с любимия човек може да разговаряте продължително време на теми, които ви вълнуват, разговорите ви са приятни. Това показва и доколко вие сте съвместими един с друг.

Имате си ваши шеги и се чувствате като най-добри приятели

Може би всеки би искал в лицето на партньора си да вижда и най-добър приятел. Когато с човека до себе си сте склонни да споделяте всичко от ежедневния живот, дори и когато сте на разстояние, умеете да се шегувате по ваш си начин, усещате силна връзка помежду ви, това е ясен знак, че връзката ви се движи в правилна посока.

Според проучване, направено от Университета във Ванкувър, двойките, които смятат, че половинката им е най-добрият им приятел, имат по-високи нива на щастие и удовлетворение в сравнение с тези, които не са толкова близки.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
Автор: Михаела Лазарова

Източник: dnes.bg