Всяка нова връзка е вълнуваща. В началото светът и отношенията

...
Всяка нова връзка е вълнуваща. В началото светът и отношенията
Коментари Харесай

Общи черти на връзката с потенциал

Всяка нова връзка е вълнуваща. В началото светът и връзките в него наподобяват розови и безоблачни. Но няма по какъв начин да не се запитате дали връзката има капацитет, изключително в случай че търсите връзка с бъдеще, с вероятност за развиване. Няма по какъв начин да сте сигурни какво ще се случи с връзките ви и по какъв начин ще се развият те, само че има няколко общи черти на връзките с капацитет, които са общовалидни и могат да ви подскажат дали има смисъл да продължавате.

1. Чувствате се като себе си и не се постанова да се преструвате.
Един доста значим знак, че връзките ви вървят добре е, в случай че се държите естествено и не се постанова да се преструвате по какъвто и да е метод. Чувствате се удобно със себе си в компанията на половинката ви. Той ви кара да се държите оптимално естествено, не се постанова да премисляте думите си авансово, не обмисляте и дейностите си. Импулсивни сте и това ви подхожда, тъй като харесвате индивида, който сте.

2. Когато има различия, успявате да ги разрешавате елементарно.
Спорове и спорове пораждат даже в най-щастливите връзки. Важното е сътрудниците да умеят да ги позволяват по допустимо най-пълноценния метод. Ако и с вашата връзка е по този начин, тя има капацитет за развиване в бъдеще. Ако съжителствате с човек, с който не умеете да решавате проблемите си, това би била рецепта за неуспех в връзките.

3. Миналото не се намесва в сегашното.
В доста връзки предишното се оказва спънка за щастието в сегашния миг. Проблемите от предишните връзки се придвижват в сегашната, тровят я и не я оставят да процъфти от единствено себе си, а я задушават. Ако вашата връзка, въпреки и в началните си стадии, не дава признаци на демони от предишното, това е добър знак, че връзките ви може да се развият пълноценно без да бъдат помрачени от горчив опит в предишното.

4. Връзката ви прибавя страсти в живота ви, а не лишава от силата му.
Когато една връзка върви мъчно и ви изтощава душевен, това е евентуално неприятен знак за бъдещото ѝ развиване. Но в случай че връзките вървят безпрепятствено, чувствате се заредени и окрилени, животът ви се коства по-щастлив, това е сигнал, че връзката ви се движи напред и то по вода.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР