Всяка майка трябва да върже по една гривничка с по

...
Всяка майка трябва да върже по една гривничка с по
Коментари Харесай

Борисов: Те ще си отидат! Отказаха им и нов дълг

Всяка майка би трябвало да върже по една гривничка с по 40 хиляди дълг на детето си, в случай че са две – 80 хиляди

Дали с този избор или  това, което вършат, те към този момент самите не си имат вяра, че не падат. Абсолютно безпринципна коалиция – на сякаш десните с сякаш левите. И изясняват по какъв начин ние с Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и Възраждане сме четворна коалиция.

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с Жени ГЕРБ в Албена. Той акцентира, че е бил срещу да се желае избор на съмнение.

Борисов прикани да се прояви малко разсъдък, тъй като Румен Радев, който конфигурира Петков-Василев, ще продължи да хвърля виновността за всичко на Народното събрание.

Почват да не ме харесват, излизат 1000 души, стачкуват. Почват да не харесват Петков, излизат 1000, стачкуват. Абсурд, не може да изкарваме „ елитите “ си да се бият между тях в градинките. Споровете би трябвало да са в Народното събрание, а не по улиците, акцентира той.

Пазарите им отхвърлиха двата милиардадълг, които желаеха да теглят. Или не им имат вяра, или те преднамерено желаят да оставят служебния кабинет без пари. Изпразват хладилника без да поставят нищо, предизвести някогашният министър председател.

Вижте, кражбите и корупцията сега са в небивали размери. И българинът това го схваща. Защото се преработва съветски петрол, осъществя се 300 млн. облага на месец плюс 100 млн. от медиаторите. Всичко отива в Швейцария, бензинът е по-скъп с лев на литър, даде образец водачът на ГЕРБ.

Той начерта политически линии за нови политически диалози.

Счупиха страната и към този момент в случай че и ние продължим по този начин, нашите деца къде ще живеят. Те ще си отидат, предизвести водачът на ГЕРБ.

Всяка партия, която е за влизане в Еврозоната, е наш съдружник и противоположното. Втората тематика е разширението на Европейски Съюз със Западните Балкани. За страдание, за няколко месеца още веднъж се отпуснаха да си чертаят автомагистрали с боички и да си летим със самолети. Вместо да хване бика за рогата и да реши противоречивите точки, той подведе европартньорите и блокира процеса, счита Борисов за метода на Кирил Петков.

Ние няма да търсим какво ни дели, а какво ни събира. Всяка партия, която показва Путин като агресор, е наш съдружник. Всички, които са за етнически мир, всички, които са за дълготрайни контракти за газ, сподели той.

Лидерът на ГЕРБ разгласи, че партията му е за възобновяване на Маастрихтските критерии. „ Да харчим колкото изкарваме, държавните управления на ГЕРБ постоянно са били на остатък, с изключение на в годината на коронавирус рецесията. Мислете за на следващия ден. Сега чакат парите от Плана за възобновяване, ще похарчат и тях. А след това? “, попита водачът на ГЕРБ.

Борисов отхвърли изказванията – основно на социалистите във властта, че ще има продоволствена рецесия.

Каква продоволствена рецесия? Ние имаме Добруджа. Ние храним с сред 8 и 10 млн. тона зърно. Ние нямаше да позволим да нарастне тока. България е производител на ток и изнася. Те споделят – износът е рекорден. Да, на ток, гориво, зърно. А растежът на стопанската система е едвам 4%, двойно по-малко от други страни… „ Искам да им угодя. Но не знам по какъв начин. Борисов да слезе – добре, слязох, не заставам в Народно събрание, заставам си в централата. Сега – да седне на първия ред, да не е в сянка, попита той.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР