Всяка култура има своя идеал за женска красота - някъде

...
Всяка култура има своя идеал за женска красота - някъде
Коментари Харесай

Поне 13 мъже са се самоубили от любов по митичната красота на тази жена

Всяка просвета има своя блян за женска хубост - някъде на респект са слабите и високи дами, с дълги руси коси, а на други места се избират дами с обилни форми и мургава кожа. Има една жена, чийто тип приказва доста за естетичните усети на персийците преди епохи.

Нейното име е Анис ал Долех , която е била считана за пример за хубост и за една от най-фаталните принцеси. Тя е любимката на четвъртия държател на Иран – Насер ад-Дин Шах Каджар, който управлявал страната от 1848 до 1895 година  
Princess Qajar was considered the ultimate symbol of beauty in Persia during the early 1900s. So much in fact that a total of 13 young men killed themselves because she rejected their love.
Публикувахте от в  Анис е имала десетки вманиачени поклонници , които се побърквали от обич по нея. 13 от тях са се самоубили поради увлечението си към нея. Образът на тази жена е въодушевил и митове, съгласно които над 150 мъже са поставили завършек на живота си , омагьосани от хубостта й.
ap ke competitor hain Princess Qajar. ❤
— Mussab Tariq (@mussab_tariq) По това време представителите на мощния пол предпочитали половинките им да бъдат по-едри и да имат дебели вежди . В резултат на това дамите били поощрявани да си хапват повече и да не се правят непотребна физическа интензивност.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР