Всяка Коледа започва с много усмивки и подаръци и приключва

...
Всяка Коледа започва с много усмивки и подаръци и приключва
Коментари Харесай

Роден инструктор разкри тайната към лесното отслабване

Всяка Коледа стартира с доста усмивки и дарове и завършва по един и същи метод – с заричане за диета.

Тази максима може да удостовери и фитнес инструкторът от Русе Венцислав Генов, който за няколко години съумя да научи десетки хора с проблематично тегло по какъв начин да живеят без да се лимитират, само че и да имат изящна фигура, написа Монитор.

„ Тайната е в хранителния режим и верните тренировки “, изяснява младия първенец по културизъм, който се гордее с триумфите на своите клиенти.



Според него най-неправилното е човек да реши, че „ минава на диета “, да гладува известно време и след седмица да захвърли всичко и да се завърне към огромното хранене.

„ Хранителният режим и тренировките са метод на живот “, безапелационен е Генов.

Той предлага всеки решил да отслабне да следва три лесни правила.

Първото е да открие своя инструктор, с който да изготви личен проект за работа.



„ Няма универсална диета или извършения, всеки човек е друг и изисква самостоятелен метод. Затова най-грешното, което можете да извършите е да се насочите към диета, определена от интернет, без тя да е съобразена с вашето тяло “, отбелязва Генов.



Вторият съвет е да мислим за новия режим като за нов метод на живот, а не като на краткотрайно състояние, в което се лишаваме от насладите на живота.

И последното предписание е – в никакъв случай не се отхвърляйте. Дори да кривнете от „ правия път “, постоянно можете да се завърнете към режима си.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР