Всяка жена знае, че колкото по-възрастна става, толкова по-тънки са

...
Всяка жена знае, че колкото по-възрастна става, толкова по-тънки са
Коментари Харесай

Как да върнете младостта на устните си?

Всяка жена знае, че колкото по-възрастна става, толкоз по-тънки са устните й, за жалост. Освен това те губят естествения си ослепителен колорит и звук. Някои дами даже би трябвало да оформят устните с червило всеки ден, тъй като техните лични са се трансформирали в тънка, едвам забележима линия.

Оказва се, че можете да върнете размера и цвета на устните си, без да посещавате фешън козметици и без „ инжекции за хубост “. Всичко е обвързвано с несъразмерното напрежение на кръговия мускул на устата. Този резултат постоянно се демонстрира при мощни хора, шефове и постоянно нервни.

Ако дамата постоянно изпитва подобен стрес, лицето й се трансформира с течение на времето. И преди всичко устните - те стават тънки и грозни.

Много дами вземат решение да поправят този недостатък благодарение на достиженията на актуалната козметология. А точно - инжектиране на филъри в устните, които ги „ изправят “ и ги вършат съблазнителни.

Трябва обаче да се разбере, че сходни процедури не са подобаващи за всички и не могат да подсигуряват еднакъв резултат за другите дами. Някои от съставените елементи се всмукват с течение на времето. И дамите би трябвало още веднъж да се запишат за скъпи процедури.

По-радикален и безценен метод за привеждане на устните в „ първокласна “ форма е пластичната хирургия. Но не всички дами са подготвени да вършат такива жертви и не всички имат задоволително пари.

Има метод!

Ако имате предпочитание да върнете устните към предходния им размер и хубост, само че нямате пари, не се отчайвайте. Напълно допустимо е да се справите сами с тази задача, като вършиме постоянен масаж на лицето. Техниката на нейното осъществяване е елементарна и резултатът няма да закъснее. Основното е търпението и постоянството в постигането на заветната цел.

И по този начин, с цел да отпуснете кръговия мускул на устата, леко натиснете кожата под долната джука с два пръста - показалеца и междинния. Почувствайте по какъв начин устната наподобява усилва размера си от това. След това с леки придвижвания за изобразяване очертайте контура на устните с пръсти. В същото време направете контура от средата на устните до ъглите, като леко ги повдигате нагоре.

Направете същите придвижвания с горната джука. Упражнението би трябвало да се прави всеки ден, като се редуват зони. Опитайте се да не натискате прекомерно мощно върху кожата, изпълнявайте комплекса с най-малък напън.

Ако не пропускате " класове ", видим резултат ще се появи след 2-3 седмици.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР