Всяка жена все някога е била привлечена от тайната сила

...
Всяка жена все някога е била привлечена от тайната сила
Коментари Харесай

Дами, изберете коя метла ще яхнете и узнайте каква вещица сте (СНИМКА)

Всяка жена все в миналото е била привлечена от тайната мощ на магьосничество... Някои настойчиво го отхвърлят, а други дажи биха желали да показват своите вълшебен качества. Хайде да се позабавляваме дружно: изберете една метла и научете повече за това, какъв вълшебен подарък криете в себе си!

Доверените връзки за вас са най-важният аршин. Предателството на подъл вълшебник няма да простите за нищо на света! Вселената ви е надарила с умеенето да бъдете ментор и преподавател. Вие желаете да работите с млади магьосници, които виждат във вас същински образец за подражателство.

1. Предприемчива магьосница
Умеете тъкмо да преценявате своите благоприятни условия. Като по магия елементарно се вдъхновявате от нови предприятия и начинания. В работата постоянно прягате своя " вещерски нюх ", който ви разрешава да избегнете опасности и загуби.

Прекарвате свободното си време интензивно: летенето на метла и динамичните спортове не са непознати за вас. Разбира се, уикендите с другари не са анулирани!

2. Вещица-чародейка
Притежавате изразителни жестове и магическо сладкодумство. Най-вероятно и другите са забелязали способността ви да предвиждате разнообразни събития и да се приготвяте за тях овреме. Вие сте извънредно фина персона и може и без карти Таро бързо да усещате разликата в думите и страстите на другите хора.

3. Властна магьосница
Имате опция да влияете върху хората прочувствено, като по този метод имате положителни връзки с тях. Въпреки изразените си лидерски качества, вие сте вълшебница, която постоянно жертва ползите си в името на другите. Четете в новата ни графа ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества .
4. Вещица-педант
Знаете къде е прибрано всяко гърне и метла в къщата. Харесва ви съвършеният ред и изисквате и другите да го съблюдават. Ако се захванете с приготвянето на отвари или организирането на значимо събитие, най-вероятно ще доведете всичко до край. Другите вещици изпитват благоговение към вас, показвайки всякога удивление и почитание!

5. Вещица-наставник
Умеете да усещате другите.

6. Вещица с стоманен темперамент
Можете елементарно да разпознавате фалша и изкуствеността в връзките. На сбирки и срещи постоянно успявате да отбраните своите възгледи и правила. За страдание, не можете да търпите превъзходството на другите магьосници и вещици, тъй че от време на време можете да сте малко груба.

7. Вещица-пионер
Вие се различавате от другите вещици по необятния си кръг от ползи. Не ви коства старания да се адаптирате към новите условия и промени в живота. Вие сте магьосница, на която не се постанова да чака подобаващия миг: всички значими проблеми решавате сама и не се страхувате първа да се заемете с приготвянето на новите отвари.

8. Вещица-мечтател
Вие сте замечтана и лирична персона... С другите вещици имате доверени връзки: вие добре разбирате характера на хората и ги усещате. Голямо значение отделяте на външния тип и чародейската екипировка, и въобще не умеете да пестите вълшебните пари!

9. Вещица-интроверт
Умеете да се насладите на естествен живот и безвредно да правите рутинните отговорности: разчистване на котли, почистване на дома и подготвяне на отвари. Не ви е мъчно да работите с други магьосници: Харесва ви да помагате на другите и да се чувствате потребни. През множеството време предпочитате да прекарвате времето си в самотност, търсейки леговище в гората.

10. Вещица-пътешественик
Не можете да понасяте рутината: честата промяна на работното място за вас е нещо всекидневно. Работата за вас е същински креативен трамплин. Често грабвате метлата и отлитате към местата, неразучени до момента. На другите магьосници им е забавно с вас, а вие нямате нищо срещу да споделяте своя древен опит.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР