Всяка жена си е задавала поне веднъж въпроса дали е

...
Всяка жена си е задавала поне веднъж въпроса дали е
Коментари Харесай

Празничен съветник! Как жената да се превърне в секс богиня?

Всяка жена си е задавала най-малко един път въпроса дали е задоволително добра в леглото и какво още би трябвало да даде на своята половинка. Разговорите за секс и горещите ни стремежи постоянно удрят на камък и по този начин се основава една бездна сред упования и действителност. Ето с какво може да я запълним!

Смяна на функциите
Не всички мъже са секс богове, то е ясно. Но и те, както и дамите, постоянно копнеят половинката им да поеме самодейността и да покаже какъв брой доста ги желае. В природата на нежния пол е да бъде в ролята на плячка. Но и мощният от време на време желае да се почувства като трофей. Мъжете изпадат в много неловка обстановка, до момента в който дамата до тях в леглото хем е възбудена и ги желае доста, хем чака те да създадат първата крачка. Дами, какво чакате?! Вземете това, което желаете. Секси придвижванията с бедрата би трябвало да допълват тези на дупето. Туъркът сигурно не е за всички, само че с малко извършения дамите ще открият нови чудеса, които могат да сътворяват в леглото. Особено в кучешка поза. А в поза ездачка дамата има цялостен надзор и още веднъж е добре да се раздвижи. И не приказваме единствено за придвижвания от горе Една от най-ерогенните точки на дамите е вратът. Нежната кожа по него може да ги накара да настръхнат и да треперят като лист. Но, става известно, мъжете също желаят да се обръща внимание на зоната под брадичката им. Нека размяната на нежни целувки стартира в този момент! Е, може и нежни похапвания...

Високо напрежение
Когато дамата тръгне да прави френска обич на мъжа, не е наложително незабавно да премине към същинската част. Нежна игра с тестисите и основата на пениса ще го накарат да се пръсне от предпочитание. Гледането в очите също е подлудяващо. Ако дамата прекъсне акта на френска обич, с цел да обязди колегата си, а по-късно още веднъж се върне към заниманията с уста, това ще завърти съществено главата му. Тя просто не устоя, желае го! Прекалено възбуждащо за мъжете се оказва и това дамата да демонстрира какъв брой в действителност й е хубаво. Ако изражението й не издава никакви страсти, нейният сътрудник като нищо ще се тормози, че очевидно не е задоволително добър. Така и двамата ще се разминат с върховата точка.

Говори ми, приказва
Към тази част се включват и наставленията, които мъжете желаят да получават. Дори са сте дружно от дълго време, не постоянно той знае какво тъкмо желаете в този миг. Затова хванете ръката му и я насочете на точното място или го окуражете, че по този начин ви харесва. Ако пък дамата непосредствено съобщи, че желае мъжът да направи нещо, за което той си умира, бонус точките става много! Най-често това е пошляпване по дупето, улавяне за косата и така нататък, написа Pinterest. Дори и да не е измежду най-любимите на дамата, дано му достави това наслаждение. А противоположен случай него може да го хване позор самичък да си изиска. Същата е обстановката и с аналния секс.
В последна сметка се оказва, че и на двамата им харесва. Но е доста мъчно да се стигне до тази част. Ако дамата сама го предложи и в действителност успее да се отпусне и да изпита наслаждение, то репутацията на секс богиня е обезпечена.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР