Всяка жена с наднормено тегло иска да сваля бързо килограми,

...
Всяка жена с наднормено тегло иска да сваля бързо килограми,
Коментари Харесай

7 вълшебни храни, които топят килограмите

Всяка жена с наднормено тегло желае да смъква бързо килограми, допустимо е благодарение на т.н вълшебни храни.Нито една обособена храна не подсигурява загуба на тегло, само че има доста здравословни варианти, които могат да оказват помощ в поддръжка на напъните ви за намаляване, когато са включени като част от здравословна диета. Освен че са вкусни добавки към ястия и закуски, съвсем всички тези храни съдържат фибри или протеини (или и двете) – хранителни субстанции, които ни оказват помощ да останем сити по-дълго. Включването им през множеството дни е елементарен метод да увеличите оптимално храната си.

Ако желаете да подобрите качеството си на живот присъединете се тук:

Тук може да си извършите абонамент за здраве:

Телефон за връзка:

7 вълшебни храни, които топят килограмите

1. Семена от чиа

 вълшебни храни 7 вълшебни храни, които топят килограмите фотография: pinterest

Когато става въпрос за загуба на тегло, фибрите са крал. Засища, тъй като забавя храносмилането и ни кара да се усещаме сити по-дълго. Това е извънредно значимо, когато понижаваме калориите, постоянно срещан метод за намаляване. Консумирането на порция семена от чиа – почти 2 супени лъжици – задоволява към една четвърт от дневните потребности от фибри.

Семената от чиа са вълшебни храни, лесни за включване в ястия, изключително в закуска и леки закуски, с храни като пудинг за закуска, сладко от горски плодове и енергийни топчета.

2.Кръстоцветни зеленчуци

Кръстоцветните зеленчуци включват броколи, карфиол, брюкселско зеле и тъмни листни зеленчуци като зеле и рукола. Техните изгоди за здравето са големи и от ден на ден проучвания свързват постоянната консумация на тези зеленчуци с по-нисък риск от рак и понижено инфектиране.

Кръстоцветните зеленчуци са вълшебни храни, също са с ниско наличие на калории и въглехидрати, което ги прави съвършената добавка без скорбяла към всеки проект за хранене за намаляване. Тези зеленчуци са лесни за включване през цялата седмица. Използвайте ги като изобилна основа за подготвяне на салати, като нисковъглехидратна подмяна със зърнени храни или ги смесете в смутита.

3.Пълнозърнести храни

 вълшебни храни 7 вълшебни храни, които топят килограмите фотография: pinterest

Много хора може да считат, че би трябвало да лимитират нишестетата като паста, самун и ориз, когато се пробват да отслабнат. За благополучие това не е по този начин, изключително в случай че избираме пълнозърнести храни през множеството време.

В допълнение към витамини, минерали и фитонутриенти, пълнозърнестите храни като пълнозърнести макаронени произведения, кафяв ориз и киноа съдържат фибри, с цел да се усещаме задоволени. Освен това нашите тела и мозъци избират сила от въглехидрати, тъй че потреблението на тези храни дружно с протеини и здравословни мазнини може да помогне за понижаване на желанието за рафинирани въглехидрати и захар. Пълнозърнестите храни са вълшебни храни.

4. Ябълки

Подобно на зеленчуците, плодовете са рационално допълнение към всеки здравословен проект за намаляване. Поради високото си наличие на вода и фибри (не забравяйте да ядете кожата), ябълките са засищащи и с ниско наличие на калории – фактори, които могат да играят роля в подпомагането на хората да отслабнат.

Ябълките е изключително добре да имате на разположение, тъй като са евтини, съхраняват се седмици в хладилника и са супер портативна закуска. Можете също да деянията креативност и да ги превърнете в ястия. Ябълките са вкусни към салати и препечени филийки или разбъркани в супи и смутита. Те са вълшебни храни.

5. Шамфъстък

 вълшебни храни 7 вълшебни храни, които топят килограмите фотография: pinterest

Всички ядки могат да бъдат включени в здравословна диета за намаляване. Те са засищащи и засищащи с помощта на наличието на здравословни мазнини, фибри и протеини. Ключът е контролът на порциите, защото една порция ядки без черупки (около 1/4 чаша) варира сред 160 и 200 калории.

Що се отнася до калориите, шамфъстъкът без черупки е средата на пътя за ядките, като съдържа 183 калории на порция.Освен че са вкусни, шам-фъстъците идват с голям брой изгоди за здравето.

Редовната консумация на тези вълшебни храни- шамфъстъци е обвързвана със загуба на тегло, в това число в корема, при хора с наднормено тегло. А яденето им два или повече пъти седмично може да понижи риска от бъдещо наддаване на тегло.

Предлагаме да купувате шам фъстъци с черупки – обелването им, до момента в който похапвате, е елементарен метод за поощряване на деликатното хранене!

6. Яйца

Яйцето в действителност е съвсем съвършен протеин, изключително когато става дума за намаляване. Изядени на закуска, яйцата са посочили, че усъвършенстват загубата на тегло като част от диета с понижено наличие на калории.

Яйцата също по този начин са икономични и задоволително гъвкави, с цел да приготвите авансово храна за леки закуски и обяди за седмицата или да запълните мощна купа на вечеря.Яйцата са вълшебни храни.

7.Тъмен шоколад

 вълшебни храни 7 вълшебни храни, които топят килограмите фотография: pinterest

Да, шоколадът може да ви помогне да отслабнете и ето за какво: Една здравословна диета за намаляване е по-вероятно да бъде ефикасна, в случай че е устойчива в дълготраен проект. Лишаването от обичаните ви вълшебни храни може да докара до предпочитание за тези храни. Тези стремежи могат да станат толкоз интензивни, че да спрете да се пробвате да отслабнете, тъй като постоянно се чувствате лишени. Включването на храни, които харесвате, като шоколад, в действителност може да ви помогне да се придържате към проект за намаляване.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР