Всяка жена притежава много силна енергия, просто трябва да я

...
Всяка жена притежава много силна енергия, просто трябва да я
Коментари Харесай

Експерт по щастие разкри тайната как да си намерим половинка, ако нямаме

" Всяка жена има доста мощна сила, просто би трябвало да я откри. Има доста аргументи една жена да е сама. Най-главното е страхът - да не се нараня, да не се проваля, да не се отчайвам ", показа в ефира на " България он еър " специалистът по благополучие Здравка Атанасова. По думите й на първо място една жена би трябвало да се грижи за себе си, с цел да се обича. " Всеки има маратонки и може да тича, всеки има червило и може да си оправи косата. Когато стартирам да се грижа за себе си, незабавно се подвига увереността и самочувствието ", сподели още тя.

Атанасова акцентира, че най-хубавият метод дамите да вдигнат самочувствието си е да си повтарят, че са красиви. Здравка Атанасова уточни, че мъжете не харесват неуверените дами, тъй като самите те не се харесват. " Жената би трябвало да усеща обич сама за себе си. Не би трябвало да се усеща щастлива единствено поради мъжа ", означи още тя и посъветва дамите да заобикалят тъмните цветове на облеклата през лятото..

Здравка Атанасова предложи на дамите, които нямат половинка, да отидат на море със женска компания и да споделят с най-малко петима мъже дневно. " Мъжете желаят една жена да ги обича, да ги схваща, да им дава успокоение. Искат доброжелателна жена, която да е постоянно усмихната и щастлива. Имат потребност от позитивната женска сила, тогава са подготвени да ни дадат всичко. Много е значимо една жена да бъде себе си ", показа още гостът на Константина Живова.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР