Всяка жена поне веднъж в живота си се е чудила

...
Всяка жена поне веднъж в живота си се е чудила
Коментари Харесай

10 сигурни знака, че един мъж харесва една жена

Всяка жена най-малко един път в живота си се е чудила дали даден мъж има благосклонности към нея. Определено се появява едно вътрешно чувство, което подсказва дали това е по този начин или не, само че няма по какъв начин да бъдете сигурни.
Ето по какъв начин да разберете дали индивидът, към който имате усеща, отвръща на тях:
1. Погледнете краката му
Може и да ви звучи необичайно, само че е потвърдено, че всеки човек насочва краката си към този, който харесва. Обърнете внимание на къде са ориентирани неговите, когато към вас е цялостно с хора.
2. Отлага уговорките си поради вас
Ако един мъж трансформира проектите си единствено с цел да се види с вас, то сигурно изпитва благосклонности. Не всеки е подготвен да промени целия си график, с цел да излезе на среща. А в случай че той е податлив да прави промени, с цел да ви види, значи сте значима за него.
Тези мъже НЕ стават за сериозна връзка 3. Зениците му се уголемяват

Когато човек приказва с някого, който харесва, зениците му стартират да се уголемяват. Вгледайте се в неговите и вижте дали това се случва. Имайте поради, че би трябвало да бъде изтрезнял. Много елементарно ще съумеете да определите дали зениците му са разширени, в случай че очите му са светли, само че ви уверяваме, че ще забележите даже да е с по-тъмни очи.
4. Гледа ви, когато се смее
Когато човек се смее, интуитивно и неумишлено поглежда към обекта на желанията си, с цел да види реакцията му. Обърнете внимание на това на къде гледа той, до момента в който се смее. Това е много добър знак, тъй като по този метод елементарно ще разберете какво е отношението му към вас.
ОСТАНАЛИТЕ ЗНАЦИ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР