Всяка жена, поне веднъж, е влизала в ролята на изкусителка,

...
Всяка жена, поне веднъж, е влизала в ролята на изкусителка,
Коментари Харесай

Ето как да му вземеш акъла според зодията ти

Всяка жена, най-малко един път, е влизала в ролята на изкусителка, с цел да завоюва даден мъж, който доста би желала да стане част от живота й. Оказва се, че зодията също има пръст в тази работа и оказва своето въздействие при свалките. Затова, благи дами, може да очаровате мъжа с някои трикове, само че преди този момент би трябвало да знаете кои са те.

Овен

Жените - Овни основават разпоредбите. Околните са мощно привлечени от ентусиазма, който излъчват. Чарът им е в огромни дози. Освен това са доста интуитивни и знаят какво тъкмо би трябвало да създадат, с цел да ги забележи, който би трябвало!

Телец

Телците притеглят с чувствената си натура. У тези дами има вродена доза класа и това не остава неусетно от мъжете.

Близнаци

Представителките от тази зодия очароват с интелекта си. Често пъти са и по-взискателни, което от време на време може да бъде техен " минус ".

Рак

Тази зодия, без значение от пола, обича мощно и е доста отдадена на фамилията си. Изключително лоялна е към колегата си. Тези, които са обект на предпочитание от Рака, са огромни късметлии.

Лъв

Лъвиците са уверени, лоялни и великодушни. Пленяват със пристрастеността и ентусиазма си, способни са да се оправят с всичко. Но помнете - неведнъж ревнувате допълнително. Не го показвайте толкоз очевидно. Всичко останало е ваш " плюс ".

Дева

Те са практични и държат всичко да бъде планувано до най-малката детайлност. Девата е реалист и пленява с характерността си.

Везни

Притежават отлични отзивчиви умения и са доста положителни дипломати. Интелектът също им оказва помощ при персонални взаимоотношения.

Скорпион

Те са интроверти по душа. Пленяват с лоялността си и са способни да изпитат дълбоки изпепеляващи усеща.

Стрелец

Дамите от зодия Стрелец дават тип на апатични и асоциални. Но щом един път ги опознаете, ще се влюбите в приключенския им дух.

Козирог

Дамите от тази зодия са уверени и това им оказва помощ при свалките. Когато са влюбени са изцяло отдадени на половинките си. Готови са да простят и доста пъти невярност.

Водолей

Непрекъснато се впускат в търсене на вълнуващи нови провокации. Мъжете бързо се влюбват в непокорния им дух. Могат да завоюват мъжа точно с това, както и със комуникативност.

Риби

Емоционални и чувствителни. Това са дамите - Риби. Мъжете се влюбват в отзивчивия им темперамент. Рибите не стопират да търсят положителното у индивида. Техният мил темперамент е ключът към мъжкото сърце. /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР