Всяка жена поне веднъж е гледала със съжаление отражението си

...
Всяка жена поне веднъж е гледала със съжаление отражението си
Коментари Харесай

Може ли ТАЗИ активност да ви избави от досадния целулит?

Всяка жена най-малко един път е гледала със страдание отражението си в огледалото. И всяка жена най-малко един път се е чудила по какъв начин да се оправи с досадния целулит. И до момента в който мислите, че някои дами просто са благословени да нямат целулит, добре е да знаете, че той визира към 90% от дамите по целия свят. Целулитът не дискриминира. Той визира дами от всевъзможни форми, размери, възрасти и раси.
Но значи ли това, че просто би трябвало да се примирите с съществуването на целулит?
 6 сигурни метода по какъв начин да понижим целулита 6 сигурни метода по какъв начин да понижим целулита
Почти всички дами имат целулит, не си мислете, че вие сте единствената, която страда от този проблем. Лекарите и диетолозите даже не мо...
Целулитът се предизвиква от три биологични фактора: вашите фиброзни ленти, отпуснатостта на кожата и вашите мастни кафези (всички ги имаме). Под кожата има шарка от влакнести ленти, които привързват кожата към подлежащия мускул с мазнини, ситуирани сред тях. С течение на времето тези ленти се уплътняват, което предизвиква напрежение на кожата над нея. След това мастните кафези се притискат към кожата, до момента в който удебелените влакнести ленти се изтеглят надолу, създавайки неравна повърхнина (известна като трапчинки). Въпреки този факт, дамите, интервюирани в скорошно изследване, имат вяра, че трите съществени аргументи за целулит са: наддаване на тегло, липса на извършения или нездравословна диета.
Днес ще разгледаме до какъв брой упражненията въздействат на целулита. Може ли с кардио подготовка и най-много с бягане да се отървете от досадната портокалова кожа?
На първо място: Да, упражненията могат да укрепят тъканта под трапчината кожа. Но това не може да се случи на бягаща пътека. Наистина би трябвало да работите с тежести, с цел да изгладите кожата на мускулно равнище. Тичането може да ви помогне да регулирате тежестта на целулита, само че внимавайте - в случай че към момента имате удебелени влакнести ленти, възможностите да продължавате да имате целулит, даже с постоянни тренировки, са доста огромни. Ще би трябвало да извършите освен това от това, с цел да измененията положението на влакнестите ленти и да елиминирате целулита.
Кардио тренировките като тичане и скачане на въже могат да оказват помощ да се запазят мастните кафези, което от своя страна може да понижи появяването на тънка кожа, само че няма да отстрани целулита изцяло. Вместо това, ще имате по-силни и здрави мускули, което също е в изгода за здравето ви.
 Митове за целулита Митове за целулита
От всички проблеми, които биха могли да имат дамите, сигурно един от тях се откроява като най-мразен, става дума за целулита. Док...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР