Всяка жена подсъзнателно търси принца на белия кон и неговите

...
Всяка жена подсъзнателно търси принца на белия кон и неговите
Коментари Харесай

Доказано! Грозните Мъже Са Предпочитани За Връзка

Всяка жена подсъзнателно търси принца на белия кон и неговите безспорни съвършенства. Благодарение на братя Грим и компания, женското съсловие има вяра, че щастието стартира с намирането на красивия благородник. И бихме желали да кажем, че това е истина, само че науката и статистиката имат последната дума, написа Men.bg. Според изследването на университета в Тексас, женското благополучие не се синтезира в красивия принц, а по-скоро в неговия правилен и не толкоз атрактивен паж.

Учените предиздвикали 119 мъже и 140 дами да опишат визиите си за съвършен сътрудник, какъв брой тъкмо дава отговор сегашния на упованията им. Резултатът демонстрира, че щастливите двойки са тези, които не са избрали приказния воин. Това изобретение съумява да удостовери и най-голямото доказателство, което доста дълго време сме търсили – красивите мъже не могат да бъдат гаранция за щастлива връзка. Много допустимо е да се окаже тъкмо противоположното.

Красотата може да помогне за половото привличане, всички знаем женската реакция на коремни мускули, само че от време на време и биреният стомах може да завоюва надпреварата. Нека не забравяме, че харвардските учени пък потвърдиха една друга доктрина – в една връзка има същинско благополучие, когато единият счита другия за по-красив.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР