Всяка жена обича разнообразието в гардероба. Но ако трябва да

...
Всяка жена обича разнообразието в гардероба. Но ако трябва да
Коментари Харесай

10 дрехи, които всяка жена трябва да има в гардероба си

Всяка жена обича разнообразието в дрешника. Но в случай че би трябвало да сме почтени, преди да стартираме да колекционираме най-различни цветове и форми на обичаната ни дреха, роклята да вземем за пример, не е неприятно да подредим някои съществени облекла по закачалките, които ще са постоянно настоящи, съвременни, съответни са най-различни мотиви. Те могат да бъдат комбинирани по сред си, с други дрешки, а и с най-различни аксесоари за постигането на най-различни визии. Вижте ги в канала на Наталия във vbox7:
 облекла
Бяла риза

Красива, стилна, в класическа кройка или пък малко по-различна – асиметрична, с някаква щампа – напълно по ваш избор. Бялата риза е прелестна дреха, тъй като е страхотна в композиция с грациозен панталон за офиса, акцент под пуловер в черно или ослепителен цвят за учебно заведение, супер в комбиниране със тънък дънки и цветни обувки, съвършена в композиция с къси панталонки през лятото.
               

A post shared by (@natalia.takova) on Mar 15, 2017 at 2:16am PDT

Черен кожен панталон

Черният кожен панталон от дълго време не е ексцентрична дреха, която единствено смелите дами избират. Можете да го комбинирате с необятен и комфортен мек пуловер, в композиция с други черни облекла за една елегантна визия, в която черното е главен детайл, само че материите на облеклата са разнообразни и придават дълбочина и несъмнено са забавен избор. Коженият панталон може да се комбинира отлично и с обичаните кецове и дънково яке, с бяла риза, черни боти и публично палто, а и с модерните в последно време карирани ризи. Изобщо страхотна дреха.

Малка черна рокля

Тя постоянно е верният избор. Прави дамата да наподобява елегантна, а според от това с какво комбинираме тази дреха, има разнообразие от визии. За лятото роклята е супер със сандали с връзки чак до коляното, една рокля с висок ток постоянно ще ви накара да се чувствате и изглеждате секси. Черната рокля може да се комбинира и с кецове за всички по-смели девойки, които залагат на удобството.
               

A post shared by (@ewelina_luzynska) on Feb 17, 2020 at 10:06am PST

Бяла тениска

Бялата тениска е друга дреха, която в никакъв случай не трябва да вадим от дрешника си. Тя се комбинира съвършено с по-елегантен панталон и високи токчета, с дънки и кецове, висок ток и палто, с кожено яке, даже с пола. Просто е фантастична и универсална.

Семпли дънки

Дънките са онази дреха, която постоянно ще откри своя мотив и място. Удобни, съвременни, постоянно настоящи – безспорна класика. Комбинират се отлично със сака, ефирни ризи, тениски, кецове, високи токчета – с каквото се сетите.

Пола, която може да е и секси, и обрана

Всяка жена би трябвало да има в дрешника си една хубава пола, с която да бъде и секси, и обрана, според от мотива и комбинацията с други облекла. Например с блуза ще е елегантна, със сако – строго публична, с тениска – повърхностно секси, с по-екстравагантна връхна дреха – доста гореща.
               

A post shared by (@natalia.takova) on May 18, 2018 at 3:57am PDT

Кои са останалите облекла, които всяка дама би трябвало да има в дрешника си - вижте във видеото!
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР