Всяка жена обича да ѝ се обръща внимание. Приятно ѝ

...
Всяка жена обича да ѝ се обръща внимание. Приятно ѝ
Коментари Харесай

Защо прекаленото внимание плаши жените

Всяка жена обича да ѝ се обръща внимание. Приятно ѝ е да бъде ухажвана, обгрижвана, да усеща устрема на мъжа до нея да я впечатли и да я закриля. Вниманието обаче има своите нюанси. Ако е прекомерно малко, дамите се усещат застрашени, подценявани, губят самочувствието си. Ако пък им идва допълнително, това граничи със задушаването, ограничението на свободата, провокира чувство за подтиснатост и буди предпочитание за бягство, осведоми az-jenata.bg.

Задушаването с прекомерно доста внимание и притискането с любов и обвързаност има противоположния резултат. Жените обичат да бъдат обгрижвани и обсипвани с внимание, само че се нуждаят и от пространство, което да ги накара сами да дойдат при мъжа обект на техния интерес.

Ако сте мъж и желаете да накарате една жена да ви харесва и обича, би трябвало да намерите салдото сред прекомерно всеобхватното внимание, което задушава, и тоталната липса на такова. За да съумеете би трябвало да се придържате към златната среда.

Дайте ѝ време и пространство, тъй че да ѝ липсвате

Един от най-хубавите подходи за продобиване на любовта на една жена е умереността във вниманието. Тя има потребност от пространство, с цел да бъде предизвикан ползата ѝ. Задушаващото ангажиране и убийствената обвързаност отблъскват съвсем всеки, освен дамите, и са неприятна тактика. Ако към тях се прибави мъчителна ревнивост, това може да постави завършек на връзката още в самото ѝ начало. Привличането се построява последователно и без напън. Ако има подобен, съвсем всяка жена би се отдръпнала.

Не я заливайте с прекалено много известия

Писането на известията е занимателно първоначално, до момента в който не прерасне в ежеминутно обвързване и ангажимент, който притиска дамата да дава отговор непрестанно на неспиращите трудове. Тази тактика е неприветлив фактор номер две и може мощно да повлияе на желанието на дамите да поддържат връзка с мъж с сходни подходи. Не отговаряйте мигновено на известията ѝ. Не задавайте въпроси още веднъж и още веднъж, когато не получите отговор на часа. Това държание нервира и по-скоро отблъсква мощно, в сравнение с притегля женското внимание.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР