Всяка жена мечтае за плътни и сочни устни, но не

...
Всяка жена мечтае за плътни и сочни устни, но не
Коментари Харесай

Вижте как да уголемите устните си без филъри

Всяка жена мечтае за плътни и сочни устни, само че не всяка може да се похвали с такива естествени дадености. Има някои хитри трикове, които ще създадат устните ви по-обемни, сочни, плътни и буйни освен това без филъри.

Ексфолирайте постоянно
Ексфолирането на кожата е значимо за обновлението на клетките и тяхното регенериране. Ако до момента не сте ексфолирали устните си, а единствено останалите зони на кожата, значи сте допускали неточност. Устните също се нуждаят от постоянно ексфолиране, което да подтиква тяхната текстура и компактност, пресен и блестящ тип.

Използвайте люти чушки
Лютите чушки предизвикат топлота в кожата. Те подтикват кръвообращението, от което устните изпъкват и стават по-обемни. Втривайте постоянно стрит пикантен червен пипер в устните, по-късно изплаквайте. Може да употребявате и прясна люта чушка.

Нанасяйте по-светли тонове червило
Тъмните цветове смаляват още повече размера на тънките устни. Ако желаете да ги наблегнете и да ги извършите по-обемни, нанасяйте телесни цветове с доста искра и емайл.

Използвайте еликсир с хиалуронова киселина
Ако се страхувате да употребявате филъри с хиалуронова киселина, можете да я нанасяте външно. Това оказва помощ за уплътняване и ободряване на текстурата на устните.

Използвайте балсами или серуми за устни с хиалуронова киселина.

Четкайте устните си
Четкайте устните с четка за зъби. Не търкайте прекомерно мощно, с цел да не нараните нежната кожа на устните. Четкането с четка подтиква кръвообращението и усъвършенства структурата на кожата, прави устните по-обемни.

Добавете канела към гланца си
Канелата е фалшификация с лют сладостен усет. Тя също предизвика кръвообращението и го усъвършенства, като придава на устните по-свеж и обемен тип.

Използвайте игра на сенки и цветове
Един безконечен типичен трик за обемни устни в гримьорството е играта с нюансите и светлосенките. Ако прилагате по-тъмен молив или червило по контура на устните, а във вътрешността им добавите светли тонове с повече емайл, това ще придаде размер на устните ви.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР