Всяка жена, която се намира в сериозна връзка, на определен

...
Всяка жена, която се намира в сериозна връзка, на определен
Коментари Харесай

8-те сигурни знака, че той си има друга! Как да разпознаем изневярата

Всяка жена, която се намира в сериозна връзка, на избран стадий стартира да се пита дали благоверният ѝ изневерява. Ревността е едно от качествата, които откриваме в себе си, когато държим на някого. Ето 8-те най-сигурни знака на изневярата – нещата, които нормално мъжете вършат, когато са почнали връзка с друга жена. Разбира се, не можем да сложим всички мъже под един знаменател, само че въпреки всичко, в случай че вашата половинка в последно време прави по-често някои от нещата, изброени по-долу, си коства най-малко да се замислите:

1. Винаги си взима душ, ВЕДНАГА откакто се прибере от работа или късна среща. Иска да заличи всички следи от парфюма й.

2. Изведнъж сте почнали да вършиме повече секс, а преди този момент един път в месеца е било събитие. Как да го кажем… „ с яденето идва апетитът “ важи с цялостна мощ и за мъжете, които получават повече секс, повече и желаят в този ред на мисли.

3. Крие ревностно телефона си от вас. Дори не си го виждала скоро, а какво остава да си ровила нещо или да си го употребила за лични потребности.

4. Всяка заран да стои пред огледалото и да се гласи повече от нормално, станал е суетлив и сортира деликатно облеклата си, даже ги глади.

5. Изведнъж стартира да се вижда повече с приятелите си. Преди постоянно е предпочитал да стои у дома и да гледа мач, а в този момент внезапно има доста срещи с „ приятелите си “.

6. Държи се прекомерно благо с теб, а това по никакъв начин не е традиционно за него. Получаваш цветя, бонбони, комплименти… като цяло гузната му съвест приказва вместо него.

7. Не те взима със себе си, когато излиза някъде. Никога, в случай че не излиза с ваши общи другари.

8. Губят ти се сметките къде отива фамилният ви бюджет. Харчите малко повече от преди и въобще не знаеш къде „ потъват “ парите… а той все споделя, че са за сметки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР