Всяка жена иска мъжете да полудяват всеки път, когато я

...
Всяка жена иска мъжете да полудяват всеки път, когато я
Коментари Харесай

Кажете ли тези 5 фрази на мъжа до себе си, той ще ви носи на ръце

Всяка жена желае мъжете да полудяват всякога, когато я видят.
Много дами считат, че най-важното нещо, с което могат да завоюват противоположния пол, е външният тип. И изцяло не помнят за държанието си. 
А това е доста огромна неточност. Ако желаете да един мъж да е вманиачен по вас, би трябвало да сте наясно с тези 5 вълшебни изречения. Тези елементарни думички ще ви оказват помощ да се радвате на хармонична и щастлива връзка.
Кажете ли му ги, ще го накарате да ви носи на ръце и да направи всичко в името на вашата обич!

Не считам да ти бъда в тежест
Много е значимо да се развивате независимо и да бъдете забавен човек. Забравяйки за това, ще се превърнете в извънредно скучна компания. Покажете на обичания си, че няма да сте като негов аксесоар и че сте толкоз самостоятелни, колкото е и той.

Вземи ме
С тази фраза ще разпалите огън във всеки мъж и той няма да изгасне доста дълго време. Не бъдете предвидими, бъдете истински, както във всекидневния живот, по този начин и в леглото!

Не се нуждая от парите ти
Връзка, в която дамата е финансово подвластна от колегата си, няма по какъв начин да е щастлива. В един миг мъжът може да стартира да гледа на нея от високо. Разбира се, можете да позволите на един мъж да ви поглези с нещо скъпо, само че никога не би трябвало да стартирате връзка в името на материална полза. 

Ще бъда праволинейна
Мъжете не схващат от подмятания. Те ненавиждат недомлъвките и не могат да четат мисли. Най-добре си кажете непосредствено какво ви тормози и какво бихте желали да обсъдите.

Първо би трябвало да ме заслужиш
Мъжът е ловджия, по тази причина не разкривайте всичките си карти. Той е задължен да ви търси, а не вие него. За да поддържате интриги в една връзка, сменяйте студенината със пристрастеност и противоположното.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР